Hét alternatief voor ontevreden particulieren bij grootbanken

Persbericht geplaatst door netnotion op 08-09-2011
Hét alternatief voor ontevreden particulieren bij grootbanken

De markt voor vermogensbeheer wordt steeds toegankelijker en is tegenwoordig al mogelijk vanaf € 20.000,-. Bijna 20% van de Nederlandse huishoudens heeft een vrij vermogen van minimaal € 20.000,- en bezitten gezamenlijk ca. € 175 miljard.

Welke vermogensbeheerder?

Verschillende onderzoeken tonen aan dat particulieren vaak ontevreden zijn over de dienstverlening van vermogensbeheerders, in het bijzonder de klanten van grote banken en vermogensbeheerders. Evenwel liggen de alternatieven vaak niet voor hand; het aanbod is groot, onoverzichtelijk en particulieren zijn vaak onbekend met de financiële terminologie.

Onderzoek biedt uitkomst

Verschillende aanbieders van vermogensbeheer in Nederland zijn getoetst op voor de consument belangrijke criteria, zoals: beleggingsbeleid, transparantie, kostenstructuur, rendement en service. Conclusie: grootbanken en traditionele vermogensbeheerders scoren onvoldoende door het
veelvuldig gebruik van eigen producten, onpersoonlijke dienstverlening, hoge (verborgen) kosten en tegenvallende rendementen. Daarentegen scoren de onafhankelijke vermogensbeheerders met een partnerstructuur op deze aspecten juist uitstekend.

Dé onafhankelijke intermediair voor vermogensbeheer in Nederland!

De Vermogensmediair heeft op basis van dit onderzoek een selectie gemaakt van onderscheidende vermogensbeheerders en private banks die uitblinken in hun vakgebied. Om vervolgens particulieren, door middel van een persoonlijke inventarisatie, een helpende hand te bieden bij het vinden van de vermogensbeheerder die optimaal aansluit bij hun persoonlijke situatie en wensen.


Kosteloos, vrijblijvend en onafhankelijk

Bijkomend voordeel: de dienstverlening is voor particulieren geheel kosteloos. De Vermogensmediair ontvangt een vergoeding van de, door de particulier gekozen, vermogensbeheerder. Deze vergoeding is bij elke vermogensbeheerder gelijk, hetgeen de onafhankelijkheid waarborgt.

Doe de Vermogensscan en vergelijk vermogensbeheer.


Meer informatie

U kunt contact opnemen met de oprichters; Jasper van Loon of Thomas Paardekooper. Telefoonnummer 0346-295707, jvanloon@vermogensmediair.nl