Halloween voor de zevende keer in Hertme

Persbericht geplaatst door SBO op 14-10-2012

PERSBERICHT Hertme 15 oktober 2012

Halloween voor de zevende keer in Hertme

Het openluchttheater in Hertme organiseert dit jaar voor de zevende keer hét Halloween spektakel van Twente. Op zaterdagmiddag 27 oktober half vijf opent het theater krakend en piepend zijn poorten en verwelkomt alle spoken, heksen en andere griezels!

Ook dit jaar zullen alle kinderen in een leeftijd van 7-12 jaar en volwassenen zich vermaken op het voorterrein alvorens naar het een spannend verhaal te gaan luisteren van meester verteller Wim Wolbrink.

Wie dan nog durft kan zich wagen aan een spannende tocht door het spookbos.

Science on tour

Eenmaal in het theater kunnen kinderen en volwassenen zich vermaken met verschillende spel- en knutselactiviteiten. Houd je zenuwen in bedwang bij het bibberspel, ga eens spinwerpen, laat je schminken of ga op de foto met een echte heks. Ook kun je tegen een kleine vergoeding een grote pompoen uitsnijden en je eigen lampion knutselen.

Nieuw dit jaar is dat studenten van de universiteit van Twente de kinderen meenemen op een fantastische ontdekkingsreis, geheel in stijl van Halloween.

Spannend verhaal

Let goed op of je om kwart over zes de gong hoort. Iedereen wordt dan verwacht bij de voet van de kasteeltoren. Echte durfals gaan vooraan zitten! Te midden van knetterend vuur, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen zal meesterverteller Wim Wolbrink een nieuw bloedstollend verhaal vertellen. Spanning gegarandeerd!

Spookbos

Wie na het verhaal nog durft wordt door de wachters tot het spookbos toegelaten, alwaar de griezeltocht begint. De tocht voert door donkere bossen, diepe greppels, vochtige kerkers en een hoge kasteeltoren. De spannende omgeving en de mysterieuze figuren die op je wachten, laten het verhaal tot leven komen. Kijk uit, achter iedere boom, gebouw kan iets onverwachts plaatsvinden. Gelukkig houden de figuren rekening met de leeftijd van de durfals.

Informatie
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kids & Co Borne, VVV Borne en De Suykerbuyk te Borne voor € 7,00.

Aan de kassa van het openluchttheater zijn op de avond zelf de kaarten te koop voor € 8,50.

Informatie

www: www.openluchttheaterhertme.nl

facebook: www.facebook.nl/halloweenhertme

hyves: halloweenhertme.hyves.nl

email: info@kindervoorstellingenhertme.nl