Hampshire Hospitality lanceert nieuw concept: fietsen van hotel naar hotel

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 26-05-2013

Na bijzondere fietsevenementen in de afgelopen jaren, speelt Hampshire Hotels ook dit jaar in op de fietsmarkt. Hampshire Hospitality trapt het fietsseizoen 2013 af met een nieuw fietsconcept; fietsen van hotel naar hotel, door de hele Benelux.

Hampshire Hotels introduceert dit jaar een vernieuwend fietsconcept: fietsen van hotel naar hotel. Uniek is het grote aanbod in Nederland, België en Duitsland. Geen dag fietsen, maar langer genieten in combinatie met het comfort van een hotel. Men stelt zelf een fietsroute samen of kiest één van de themaroutes als bijvoorbeeld de ‘Achterhoekse Wijnroute’, de ‘Schatten van de Veluwe’ route of de ‘Krekenroute’ in Zeeuws-Vlaanderen. Men kan kiezen voor één overnachting, een weekend of een midweek. Het verblijf kan naar wens worden uitgebreid met lunch en diner. Uniek is het bagagevervoer tussen de verschillende hotels.

Officiële partners van het nieuwe fietsconcept van Hampshire Hospitality zijn onder andere Go Cycling, ANWB en Halfords. Vanaf zondag 24 februari zijn de fietsrondjes van hotel naar hotel wekelijks te zien als item in het fietsprogramma van RTL4; Go Cycling.