Hangend “boomhut” poppenhuis van textiel

Persbericht geplaatst door Hanging Houses op 09-09-2011
Hangend “boomhut” poppenhuis van textiel

Persbericht: Hanging Houses

De scholen zijn weer begonnen en we beginnen vooruit te kijken naar de winter, Sinterklaas en Kerst. Speciaal voor deze periode heeft Hanging Houses een poppenhuis ontworpen en in het assortiment opgenomen. Voor iedereen die de speeltenten van Hanging Houses kent, zal wel duidelijk zijn dat het geen gewoon poppenhuis is.

Hangend “boomhut” poppenhuis van textiel
Het poppenhuis wordt aan 3 punten opgehangen en bestaat uit: een zolder, woonkamer, slaapkamer, douche, keuken, hall en 2 balkons. Het wordt geleverd inclusief de meubels die je op de foto ziet. Mooi afgewerkte meubeltjes van textiel waarmee het een feest is om te spelen; losse kussentjes, een bed waar je een popje echt onder de dekens kunt stoppen, een losse handdoek en een hangmat op zolder. Bovendien zijn er ook 3 touwladders die je zelf ergens kunt hangen, een schommel en slingers die het poppenhuis een “boomhutachtig” uiterlijk geven.

Unieke bewoners van het poppenhuis
Bij het poppenhuis zijn 7 verschillende poppetjes verkrijgbaar en een poes in een mandje. De popjes verschillen allemaal van huidskleur,lengte of dikte en kunnen helemaal aan- en uitgekleed worden. Ze zijn heel verschillend van uiterlijk, Hanging Houses houdt van de verschillen tussen mensen en wil graag dat zo veel mogelijk kinderen zich kunnen identificeren met, of inleven in de popjes of hun vriendjes.

Het poppenhuis is eenvoudig op te hangen aan de muur. Ingeklapt is het een plat pakket dat weinig ruimte inneemt. Er hoeft niets in elkaar gezet te worden.

We hopen natuurlijk dat jullie interesse hebben in het poppenhuis en de popjes. Het is te koop op http://www.hanginghouses.com/NL/NL/shop/index.asp voor 79,95 excl verzendkosten.
Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen.


Willeke Walraven,
Hanging Houses
Tel: 020 – 673 20 53 of 06 2808 7331
Email: info@hanginghouses.com

deel deze pagina: