Happy Belly's is jarig en trakteert

Persbericht geplaatst door happybellys op 21-01-2013
Happy Belly

Op maandag 21 januari 2013 viert Happy Belly’s haar eerste verjaardag. Sinds vorig jaar kunnen aanstaande moeders in de webwinkel terecht voor betaalbare zwangerschapskleding en handige accessoires. Bezoekers profiteren op deze feestelijke dag van spectaculaire kortingen en ontvangen bij een bestelling bovendien een leuk cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Tweede kans voor positiemode

Na de bevalling verdwijnt positiekleding vaak in de kast, zonder ooit weer gebruikt te worden. Zonde, vond Mirjam van Vliet, die na haar zwangerschap besloot de webwinkel Happy Belly’s op te richten om zwangerschapskleding een tweede kans te geven. Vrouwen die hun zwangerschapskleren niet meer nodig hebben, kunnen het schoon en gestreken aanbieden aan Happy Belly’s. Na een zorgvuldige selectie wordt de leukste kleding verkocht in de webwinkel en tijdens speciale inloopavonden in Wateringen. De aanbieder ontvangt 40% van de opbrengst en de koper profiteert van mooie zwangerschapskleding, zo goed als nieuw, voor een scherpe prijs. Een gouden concept, zo blijkt.

Ideaal zwangerschapscadeau
Zwangere vrouwen weten hun weg naar de webwinkel inmiddels goed te vinden voor bijvoorbeeld jurkjes, zwemkleding, lingerie en andere positiemode van onder meer Noppies, Queen Mum, Mama Licious, Prenatal, Miss Etam en H&M. Op dit moment is de wintermode verkrijgbaar in de webshop, maar vanaf maart zal er zomerkleding te vinden zijn. Naast tweedehands kleding verkoopt Happy Belly’s ook outlet positiemode en accessoires, zoals zwangerschapskettingen, boobytags en de Mommy Measure, een beschrijfbaar zwangerschapslint om de buikgroei bij te houden. Natuurlijk ook ideaal als zwangerschapscadeau!

Verjaardagsacties
Wie jarig is, trakteert. Naast een leuke verrassing bij iedere aankoop op maandag 21 januari 2013 worden alle bestellingen een week lang gratis verstuurd. Benieuwd naar de overige kortingsacties? Houd de website en de Facebookpagina van Happy Belly’s op 21 januari 2013 goed in de gaten voor spectaculaire kortingen en vier de verjaardag van Happy Belly’s mee!

Voor de redactie:

Dit persbericht is geschreven door Pers-Wereld in opdracht van Happy Belly’s. Al het perscontact van Happy Belly’s loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Elsbeth Langendonk (06-42245473 of elangendonk@pers-wereld.nl). Wij horen het graag als u iets wilt plaatsen.

PERS-WERELD| PERSBERICHTEN
Postbus 1272 | 3430 BG Nieuwegein
06-42245473 | www.pers-wereld.nl
Twitter:
@PersWereld | Facebook: PersWereld

deel deze pagina: