Haves4Kidz: Alice in Wonderland in online deals

Persbericht geplaatst door Haves4Kidz op 31-05-2012
Haves4Kidz: Alice in Wonderland in online deals

Zoetermeer, Dinsdag 29 mei 2012 - Bij Haves4kidz.nl waan je je als ouder als een Alice in Wonderland in de online deals. De online dealshop zet elke drie dagen een merk kinderproduct of –dienst In haar vrolijke etalage. Binnen deze periode staat alles op Haves4Kidz.nl in het teken van dit speciale topmerk. Met het aanbieden van een speciaal product tegen een sprookjesachtige korting tot 50%. SABON, Deryan, Babboe, Zoizo Kids en Terapy zijn een paar topmerken die een HAVE op Haves4Kidz plaatsen.

Alice in Wonderland
Haves4Kidz.nl is de Alice in Wonderland onder de online dealshops door de sprookjesachtige en vrolijke aanbiedingen. Een grote variatie in producten, prijs en merken maakt het aanbod breed en gevarieerd, maar met een duidelijke overeenkomst: kinderen. “Door de actie drie dagen aan te bieden, geven we ouders de mogelijkheid om over een aankoop na te denken. Daarnaast bied je bezoekers de kans om de deal door te geven aan vrienden of andere geinteresseerden, zonder dat deze ‘verlopen’ is”, Aldus Xander Pronk, oprichter Haves4Kidz.

Naast de grote merken, is Haves4Kidz ook toegankelijk voor de kleinere merken. Bezoekers komen niet alleen met de bekende merken in aanraking, maar krijgen ze ook unieke producten van de kleinere aanbieders te zien. Hierdoor onstaat een breed platform voor de kleine shops en geef je lezers de kans een uniek product te kopen. Haves4Kidz rekent naast de grote merken dan ook een keur aan kleine unieke merken tot haar klanten zoals: Oh Plah!, kidz5aDay, PomPom en Streep&Co.

1 product 3 dagen lang
Elke actie op Haves4Kidz.nl begint om 12.00 uur ‘s middags en eindigt drie dagen later om 11.59. In deze drie dagen krijgt de bezoeker een vrolijke korting op een kinderproduct of –dienst. Dit product is – natuurlijk – wel verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en|of uitvoeringen.
Via Haves4Kidz.nl is het mogelijk om je vrienden op de hoogte stellen van de nieuwe deal via Twitter en Facebook. Tevens vindt je een ruime beschrijving van het bedrijf dat de aanbieding levert en wat het idee is achter het aangeboden product. Tijdens de actieperiode staan de Haves4Kidz Facebook-, Twitter- en Hyvespagina in het teken van de aangeboden HAVE.

Over Haves4Kidz.nl.
Elke drie dagen staat de pagina van Haves4Kidz in het teken van een sprookjesachtig en vrolijk merk dat met een korting wordt aangeboden waar ouders – in deze dure tijden – blij van worden.
De online dealshop is een samenwerking van Younique Media en Love4Kidz.nl. De site richt zich op (groot)ouders van kids tussen de 0 en 14 jaar.

-Einde persbericht-

Voor de redactie:

Noot voor de redactie
Voor HighRess beeldmateriaal, vragen of interviewverzoeken: Marja Pronk, Haves4Kidz, pers@haves4kidz.nl, http://www.haves4kidz.nl

deel deze pagina: