Heerlijk dineren op comfortabele tuinmeubelen

Persbericht geplaatst door maximevdlavoir op 21-05-2014
Heerlijk dineren op comfortabele tuinmeubelen

Zomerse temperaturen doen hun aantocht in Nederland. En dat is te zien op straat en in de achtertuinen. Mensen trekken massaal naar buiten en lopen zonder jas rond. Het is ook heerlijk om te wandelen of fietsen in de buitenlucht. Om te vertoeven in parken en om te dineren in de achtertuin. Over dat laastste wil ik het even hebben. Want eet je niet veel lekkerder aan een stijlvol aangeklede tuintafel? Veel ontwerpers van tuinmeubelen zijn zich daar bewust van en designen dar ook tuinstoelen en -tafels die je tuin extra gezellig maken!

Eten op kunststof tuinmeubelen

Heb je een balkon, dakterras of tuin van een niet al te groot formaat? Dan zijn kunststof tuinmeubelen een slimme keuze. Waarom? Kunststof tuinstoelen zijn gemakkelijk om te onderhouden en ze zijn erg licht. Daarom kun je ze makkelijk verplaatsen en dat is wel zo handig in een kleinere tuin. Zo kun je altijd ruimte maken. Kunststof tuinmeubelen zijn beschikbaar in diverse trendy modellen, kleuren en materialen.

Strak dineren met metaal en aluminium

Misschien ben je geen groot fan van kunststof tuinstoelen? Dan is het materiaal aluminium of metaal iets voor je. Deze moderne, strakke tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in talrijke vrolijke kleuren. Voor iedere mood kun je dus van deze tuinstoelen genieten. Op elk moment van de dag!

Authentieke of moderne houten tuinmeubelen

In dit artikel slaan we de liefhebbers van een houten tuinset niet over. Er zijn namelijk zoveel verschillende houten tuinmeubelen. Van materialen zoals teakhout, steigerhout en essenhout. Van klassieke, moderne en vintage stijlen. Naast tuintafels en tuinstoelen vind je in het hout ook bankjes, krukjes, loungesets en bijzettafels. Wat wel belangrijk om te weten is, is dat houten tuinmeubelen meer onderhoud nodig hebben. Het materiaal is namelijk kwetsbaarder. Als je lang wilt genieten van je houten tuinset raden we je aan om het regelmatig schoon te maken en te behandelen met speciale olie. Regent het of wordt het koud? Zet de tuinset dan beschut of maak gebruik van een beschermhoes.

Voor de redactie:

Beste redactie,

Hierbij mijn eerste persbericht.

Met vriendelijke groet,

Maxime

deel deze pagina: