HERMAN JANSEN ´DISTILLERY OF THE YEAR 2012´

Persbericht geplaatst door Dveth op 12-03-2012
HERMAN JANSEN ´DISTILLERY OF THE YEAR 2012´

Herman Jansen, een oer-Hollands familiebedrijf, sinds 1777 producent en distributeur van gedistilleerde dranken, is door de organisatie van de World Spirits Award uitgeroepen tot ‘Distillery of the year 2012’.

De World Spirits Award is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement waarbij gedistilleerde producten puur op kwaliteit beoordeeld worden door een deskundige jury bestaande uit zes specialisten. ‘Kwaliteit en vakmanschap zijn de speerpunten van het familiebedrijf Herman Jansen en daarom zijn wij erg trots op deze erkenning’, aldus Dick Jansen, algemeen directeur van Herman Jansen. ‘Wat ik meegekregen heb van voorgaande generaties is om kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel te houden. Het is prachtig om te zien dat we als oer-Hollands bedrijf meetellen in de internationale markt van gedistilleerde dranken.’

Het familiebedrijf is al zes generaties lang in handen van de familie Jansen en nog steeds gevestigd in de Jeneverstad Schiedam. Herman Jansen heeft meegedaan aan World Spirits Award met de gehele reeks van NOTARIS Jeneverspecialiteiten en de gehele reeks Joseph Guy cognac. Alle producten van NOTARIS Jeneverspecialiteiten zijn in de prijzen gevallen, de NOTARIS Jonge Graanjenever, moutwijn, V.O., X.O., V.X.O. hebben allemaal een gouden medaille ontvangen. De nog te introduceren NOTARIS Vintage 1991 is zelfs verkozen tot ‘Best in category’. Joseph Guy cognac heeft met Joseph Guy V.S. een zilveren medaille behaald en de Joseph Guy V.S.O.P. en X.O. hebben beide een gouden medaille behaald.

Voor de redactie:

Wilt u meer informatie over Herman Jansen, andere of meer afbeeldingen, een bezoek brengen aan Herman Jansen voor een reportage of een interview, dan kunt u dit laten weten aan Dez Veth te bereiken via d.veth@hermanjansen.com/+31 (0)6 13 146 691.

Datum: 12.03.2012