Herziene druk: Gevoelige kinderen wat kun je voor ze doen

Persbericht geplaatst door Uitgeverij Andromeda op 10-05-2011
Herziene druk: Gevoelige kinderen wat kun je voor ze doen

Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doenis een zeer compleet en praktisch (doe)boek. Deze herziene vierde druk heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Waar nodig is de inhoud aangepast/uitgebreid. Daarnaast is de opmaak gewijzigd waardoor de inhoud beter tot zijn recht komt.
Anne Marie van Bilsen geeft tekst en uitleg hoe door middel van aanraking, massage, structuur en begeleiding de band met het kind te verstevigen en het natuurlijke evenwicht te herstellen. Aan de hand van foto’s laat ze zien hoe je eenvoudige massage kunt toepassen op je kind, bijvoorbeeld als hulp bij het slapen. Het boek bevat tevens een aantal casussen uit de praktijk.

“Dit boek is een doeboek. Een praktisch boek. Dit geeft je de mogelijkheid lekker aan de slag te gaan met je kind. Het eerste deel bestaat uit een stukje theorie. ‘Wie loopt er rond in mijn huis?’ In deze theorie kun je de belevingswereld van je kind herkennen. Het tweede deel bestaat uit oefeningen. Door de kleine en simpele oefeningen die in dit boek staan, leer je de behoeftes van je kind kennen en deze met elkaar in te vullen. Spelenderwijs leer je zien wat voor kind jij in huis hebt rondlopen en op welke manier je hem of haar het best kunt ondersteunen.”

Titel: Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen
Auteur: Anne Marie van Bilsen
ISBN: 9789055992263
Prijs: € 17,95
Uitgever: Uitgeverij Andromeda

Anne Marie van Bilsen is moeder van drie kinderen en heeft een praktijk voor holistisch werk in Pijnacker. Ze is holistisch kindertherapeut en behandelt met name kinderen die gevoelig reageren op hun omgeving. Haar jongste kind gaf voor veel zorgen, waarbij het reguliere medische circuit geen oplossing kon bieden. Op zoek naar hoe verder besloot ze zelf een opleiding te gaan volgen, waarvan ze dacht dat het haar kind verder zou kunnen helpen. Dit resulteerde in een eigen praktijk en dit boek.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of lezersacties kunt u contact opnemen via 0299 477555 of mailen naar wendy@andromeda-uitgeverij.nl

deel deze pagina: