Het geheel nieuwe Bona Oil System – Unieke Expressies voor Houten Vloeren

Persbericht geplaatst door Bona Benelux BV op 10-06-2013
Het geheel nieuwe Bona Oil System – Unieke Expressies voor Houten Vloeren

Bona brengt de passie voor houten vloeren één stap hoger met het geheel nieuwe Bona Oil System. Het innovatieve aanbod van 2-dimensionale effecten brengt het ware karakter van houten vloeren naar boven. Met het oog op duurzaamheid en veiligheid hebben de oplossingen in het Bona Oil System zeer lage VOS-waardes gedurende de gehele levensduur van een geoliede vloer, terwijl het systeem de vloer toch nog dezelfde diepe bescherming tegen slijtage, chemicaliën en vocht biedt.

Het complete Bona Oil System is alles wat een professional nodig heeft om een prachtige, duurzame geoliede vloer te creëren – van het ontwerp en bescherming tot reiniging en onderhoud. Door traditionele methodes met de meest geavenceerde technologie te combineren, heeft Bona een uniek 2-dimensionaal effect ontwikkeld dat elke lijn, korrel en contour van het hout benadrukt, met de oorspronkelijke houtkleur als een schril contrast.

  • Duurzaamheid en veiligheid is altijd ons hoogste streven. Daarom hebben wij de VOS-waardes van de Bona Craft Oil, onze onderhouds- en reinigings-olieproducten onder de 8% gebracht, met een veilige werk- en leefsfeer als gevolg, en dit tijdens de gehele levensduur van de geoliede vloer, zegt Håkan Lindell, Strategic Product Manager bij Bona.
  • De lage-VOS-geformuleerde Bona Craft Oil dringt zeer diep door in het hout en beschermt en benadrukt hierdoor de vloer. De Bona Nordic Tone en Bona Rich Tone creëren verbluffende kleuren op de vloer, terwijl de natuurlijke uitstraling en het gevoel van het hout worden behouden.

    Als het gaat om reiniging en onderhoud voor geoliede houten vloeren, bieden Bona’s oplossingen unieke topprestaties. De revolutionaire Bona PowerScrubber, in combinatie met de Bona Deep Clean Solution, is de snelste, meest effectieve en veilige manier op de markt voor het intensief reinigen van houten vloeren. Daarna wordt het uitstekende diep gereinigde oppervlak behandeld met een laag Bona Care Oil om de bescherming en schoonheid van de vloer te herstellen. Het gehele proces kan in een handomdraai worden voltooid, in vergelijking met gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden, met een fantastisch en blijvend resultaat als gevolg.

  • Met het Bona Oil System zijn wij in staat een compleet assortiment aan te bieden voor de totale levensduur van een geoliede houten vloer. Er zijn nu oneindig veel effectmogelijkheden die de vakman kan creëren met ons oliesysteem, vervolgt Håkan Lindell.