Het mooiste terras van Overijssel – Landgoedhotel De Wilmersberg

Persbericht geplaatst door guidosteennis op 13-08-2013
Het mooiste terras van Overijssel – Landgoedhotel De Wilmersberg

Het terras van Landgoedhotel De Wilmersberg is door RTV Oost uitgeroepen tot het mooiste terras van Overijssel. Afgelopen week konden luisteraars Bert van Losster en Marisa Heutink volgen terwijl ze verschillende terrassen in Overijssel bezochten. Een week lang kon er gestemd worden via de Facebookpagina van RTV Oost.

De strijd was uiteindelijk tussen De Wilmersberg in De Lutte en Mooirivier in Dalfsen. De Wilmersberg zette zich volop voor de strijd in. Iedereen die op Wilmersberg stemde maakte kans op een herlijk diner op de adembenemende terras en overnachting voor twee. Ook de burgemeester zette zich voor de race in, Sijboom van Losser beloofde een prijs voor de stemmers.

De directie is ontzettend blij met de prijs. Ze vinden het terras van Hotel De Wilmersberg het mooiste terras van Nederland, maar vinden het veel belangrijker dat de gasten het ook waarderen.

Op 17 augusts viert de Wilmersberg dat ze hebben gewonnen. Om de stemmers te bedanken wordt er 50 appeltaarten gebakken. De burgemeester zal deze serveren op het terras. Aansluitend organiseert De Wilmersberg een White Midsummernight Party op het terras.

deel deze pagina: