Het prachtige Duitse merk Blumer staat garant voor hoogwaardige trouwringen

Persbericht geplaatst door erotmensen op 21-08-2014
Het prachtige Duitse merk Blumer staat garant voor hoogwaardige trouwringen

Een ring staat voor oneindigheid, voor eeuwige liefde en trouw. Van deze feiten zijn ze zich bij het Duitse merk Blumer ter degen bewust. Al jaren lang ontwerpen zij prachtige ringen. Achter dit merk zit een sterk team van ontwerpers, diamantzetters en specialisten op het gebied van onder andere trouwringen nijmegen.

Het trouwringenmerk Blumer bevindt zich tussen het hogere segment trouwringen. Zij creëren uitgesproken designs en maken de meest onderscheidende modellen. Het kenmerk aan een echte Blumer ring is de aparte vormen. Door deze vormgeving is het mogelijk om verschillende modellen in elkaar te schuiven en ontstaat er de mogelijkheid om eindeloos te gaan combineren. Ook staat het merk bekend om de bewerking van de buitenzijde van de ringen. Hiervoor bedenken zij de meest originele vormen. Door deze manier van bewerken ontstaan er de meest unieke trouwringen.

Het Duitse merk kiest er veelal voor om te werken met Pavé briljant. Nu vraagt u zich natuurlijk af wat Pavé briljant inhoudt. Het werken met Pavé briljant houdt in dat er gekozen wordt voor een juwelenzetting die het volledige metaal onder de diamanten verbloemd. Vakspecialisten plaatsen de kleine diamanten heel dicht op elkaar, hierdoor wordt een blinkende diamantrij gecreëerd die het volledige juweel bezet. Het metaal van de ring is hierdoor niet meer te zien.

De trouwringen van Blumer zijn vaak breed en zwaar. Bij het dragen voelt u dat u kwaliteit aan uw vinger draagt. De verschillende modellen zijn te verkrijgen in de kleuren geel goud, wit goud en rosé goud.

Met een ring van Blumer kiest u ervoor om zich te onderscheiden. U draagt geen standaard ring, maar een ring met unieke vormgeving. Vanaf een afstand ziet de professional al dat u een Blumer ring draagt. Voor degene die een ring zoekt die hem of haar gedurende het hele leven zal blijven boeien bent u bij Blumer meer dan op het juiste adres.