Hoe de juiste keuze van uw trouwring tot stand komt en hoe de beste trouwringen te kiezen.

Persbericht geplaatst door erotmensen op 16-06-2014
Hoe de juiste keuze van uw trouwring tot stand komt en hoe de beste trouwringen te kiezen.

Er wordt veel waarde gehecht aan trouwringen, en terecht, trouwringen staan voor heel veel jaren van liefde, trouw en verbintenis. Daarom schenken wij hier veel aandacht aan. Wij bieden een groot assortiment aan van diverse soorten handgemaakte trouwringen. Ook bieden wij aan om zelf uw trouwring te laten ontwerpen. Wij zijn al tientallen jaren bezig met het vinden van de perfecte trouwring, daarom hebben wij ook verstand van traditionele verzoeken of natuurlijk onze eigen moderne ontwerpen.

Onze uitgebreide collectie trouwringen bieden aan vrijwel alle mensen die serieus op zoek zijn een prachtige keuze. Van geelgouden tot witgouden trouwringen en alle combinaties zijn mogelijk. De laatste jaren is er ook veel vraag naar roségouden combinaties met witgoud. Dan wordt het witgoud vaak mat geslepen om een mooie moderne uitstraling te verkrijgen.

Als er al van een belangrijke trend sprake is dan is dat vrijwel alle dames één of meerdere diamanten in hun trouwring willen laten zetten. Toch worden uiteindelijk vooral witgouden trouwringen verkocht. Dit in combinatie met diamanten is een, voor vele dames, een tot de verbeelding sprekende droom. De uitvoering kan nog steeds modern zijn echter de laatste jaren worden ook weer veel klassieke combinaties gevraagd. Ook platina is in opkomst. Dit (dure) edelmetaal behoeft veel minder onderhoud dan witgouden trouwringen en zijn bovendien kleurecht. Dat wil zeggen dat er op de buitenkant van witgouden trouwringen vaak een dunne toplaag wordt aangebracht van het edelmetaal rhodium. Dat maakt dat de ringen er witter uitzien.

Heren zitten vaak op de klassieke lijn. Zij laten het meer aan de vrouwen over waarmee ze uiteindelijk door het leven gaan. Van belang is dan dat de breedte en de dikte wordt afgestemd om de hand van de drager en op zijn algemene postuur. Tel daarbij op de uitstraling die de ring meekrijgt door zijn drager. Een man in kostuum zal de ring eerder iets klassieks meegeven dan wanneer een stoere vent diezelfde ring draagt. Ook hier echter worden de mannen die gaan trouwen mondiger en zullen sneller dan vroeger zeggen wat ze zelf mooi vinden en daar ook voor gaan.

Voor de redactie:

Er wordt veel waarde gehecht aan trouwringen, en terecht, trouwringen staan voor heel veel jaren van liefde, trouw en verbintenis.