Hoge inzet, helder resultaat - Ruitenheer

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 24-09-2014

Ruitenheer is een groot 24-uurs service en onderhoudsbedrijf in Nederland en heeft inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Wij bieden landelijke dekking.

Bespaar kosten: alle diensten onder één dak

Alle diensten zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten in één hand, dat levert u voordeel en gemak op. Bespaar op uw kosten en combineer de diensten van Ruitenheer!

Missie: werken met aandacht

Ruitenheer merkt dat klanten behoefte hebben aan een maatwerk oplossing, daarom richten wij ons op de specifieke wensen van de klant. Onze service is daardoor in de laatste jaren flink uitgebreid om zo in alle wensen te kunnen voldoen.

Verantwoord en veilig werken vinden wij essentieel en onze lat ligt daarbij hoger dan de wettelijke eisen. Wij adviseren u graag over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Visie: geef uw onderneming aanzien met Ruitenheer

Ruitenheer.nl heeft als doel om hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten na te streven en om onze klanten te voorzien in een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt.

Wij willen positieve bedrijven leveren aan de wereld. Middels het ondersteunen van verschillende non-profit initiatieven en goede doelen doen wij dit. Daarnaast zijn wij betrokken bij diverse sportverenigingen en gebruiken de meest milieuvriendelijke technieken en methoden.