HolidayCheck Awards 2012: de 99 populairste hotels wereldwijd

Persbericht geplaatst door HolidayCheckNL op 10-01-2012
HolidayCheck Awards 2012: de 99 populairste hotels wereldwijd

HolidayCheck beloont de populairste hotels van reizigers/ 99 hotels in zeven categorieën winnen Awards

530.000 reizigers hebben besloten: de 99 populairste hotels wereldwijd staan vast. Uit de beoordelingen van het afgelopen jaar heeft een van de grootste hotelbeoordelingsplatformen van Europa 99 hotels gekozen, die bijzonder goed beoordeeld en aanbevolen worden.

HolidayCheck beloont de winnaars met de HolidayCheck Awards 2012.

De awards zijn verdeeld in zeven categorieën. Dit zijn de volgende:

 • - Nr. 1 hotels in de 21 belangrijkste reisbestemmingen
 • - Populairste hotels bij koppels
 • - Populairste hotels bij families
 • - Populairste hotels voor een strandvakantie
 • - Populairste hotels voor een stedentrip
 • - Populairste hotels voor een wandelvakantie
 • - Populairste hotels voor een wintervakantie
 • Duitsland en Oostenrijk grote winnaars

  Bijzonder populair bij reizigers zijn hotels in Duitsland en Oostenrijk: deze hebben beide zeven award hotels. In elke categorie is hier een winnaar. Op de voet hiervan volgen Zwitserland en Italiëmet zes winnaars, vijf awards gaan naar Spanje, vier naar Egypte, Griekenland, Cyprus, Portugal, Tunesië, Bulgarije en Turkije.

  Om een HolidayCheck Award te krijgen, moet ieder hotel in zijn categorie topbeoordelingen verzameld hebben. Hiervoor moeten de hotels in 2011 minstens 40 beoordelingen gekregen hebben en een aanbevelingspercentage van meer dan 90% hebben. Daarnaast is er het aantal zonnen, waarbij de gasten de kwaliteit van het hotel in verschillende onderdelen van 1 (erg slecht) tot 6 (erg goed) beoordelen, waarbij het minimaal 3,5 gemiddeld moet zijn.

  De HolidayCheck Awards 2012 zijn een prijs van reizigers voor reizigers. Het geeft informatie over de reputatie van internationale hotels. HolidayCheck bied reizigers meer dan zeven miljoen meningen en indrukken van gasten. Meer dan 130.000 hotels in 220 landen zijn tot nu toe beoordeeld.

  Over HolidayCheck

  HolidayCheck is een van de grootste onafhankelijke reisplatformen van Europa. Op HolidayCheck vinden mensen een hotel naar hun wensen, kunnen ze met andere reizigers in contact komen en direct boeken. Er is een databank beschikbaar met meer dan 7 miljoen hotelbeoordelingen, foto’s en videos. Uit het aangebod van 105 touroperators bied HolidayCheck gegarandeerd de beste prijs voor het gewenste hotel. HolidayCheck zorgt voor gelukkige reizigers.

  http://www.holidaycheck.nl/holidaycheck-award

  Aanspreekpartner

  Danielle Groeneveld

  Danielle.Groeneveld@holidaycheck.com

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van HolidayCheckNL: