HolidayCheck Awards 2013: de populairste hotels wereldwijd

Persbericht geplaatst door HolidayCheckNL op 08-01-2013
HolidayCheck Awards 2013: de populairste hotels wereldwijd

Persmededeling - 8 Januari 2013

HolidayCheck Awards 2013: de populairste hotels wereldwijd

Meer dan 600.000 internetgebruikers bepalen de populairste hotels wereldwijd / grote winnaars zijn Oostenrijk en Italië

De 99 populairste hotels over de hele wereld zijn bekend. Uit 780.000 beoordelingen van hotelgasten in het jaar 2012 heeft HolidayCheck de 99 populairste hotels gekozen. HolidayCheck beloont de winnaars met de HolidayCheck Awards 2013.

De Awards zijn verdeeld in zeven categorieën. Deze weerspiegelen zowel de belangrijkste reisinteresses als soort reizen. Zo zijn er de populairste hotels voor een strandvakantie, stedentrip, wellness, wintervakantie maar ook de favoriete hotels van families en koppels. Tot slot is er nog de eer van ´Nr 1. van het land´ waarbij HolidayCheck de beste hotels van de belangrijkste vakantiebestemmingen ter wereld laat zien.

Om een HolidayCheck Award 2013 te winnen, moeten hotels in de genoemde categorieën zeer goed beoordeeld worden. Zo zijn er minstens 40 beoordelingen van voormalige gasten in het jaar 2012 nodig. Winnende hotels moeten bijzonder vaak door gasten aanbevolen worden en ze moeten minstens een cijfer van 5 zonnen hebben (1= erg slecht, 6= zeer goed).

Het populairste bij reizigers zijn hotels in Oostenrijk en Italië: beide landen hebben zeven winnaars – in iedere categorie wel een. Hierop volgen Spanje en Duitsland met zes prijswinnaars. Duitsland, de topwinnaar van de laatste 3 jaar, slaagt er dit jaar niet in om helemaal bovenaan te staan. De top nieuwkomer is Portugal met vijf winnaars. Drie hotels liggen hiervan in de Algarve.

De HolidayCheck Awards 2013 is een prijs van reizigers voor reizigers. Het geeft informatie over de kwaliteit en service van hotels wereldwijd. HolidayCheck bied reizigers meer dan negen miljoen meningen en indrukken van gasten. Meer dan 150.000 hotels in 220 landen zijn tot nu toe beoordeeld.

Een lijst van de categorieën en winnaars van dit verslag vindt u hier:

http://www.holidaycheck.nl/holidaycheck-award

Aanspreekpartner:

Danielle Groeneveld

Danielle.Groeneveld@holidaycheck.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van HolidayCheckNL: