Horloges als kerstcadeau

Persbericht geplaatst door Veilingwinnaar op 07-12-2012
Horloges als kerstcadeau

Zaandam, 7 december 2012 – Een nieuwe horloge als kerstcadeau, dat zou erg fijn zijn. Dit zullen heel veel mensen denken. Maar wat moet dat wel niet kosten zullen ook veel mensen denken. Nou dit is het mooie van Veilingwinnaar, u kunt zelf uw bedrag bepalen wat u wilt betalen. Het gaat hier dan ook om een online veiling van merk horloges.

In deze online veiling treft u verschillende merken zoals Camel voor de heren of Cerruti voor de dames. Tuurlijk zijn er ook nog andere merken zoals Seiko, Boss, Replay, Dolce&Gabbana, Police, Vendoux en nog veel meer. Al deze horloges hebben een zeer laag openingsbod. Zodat het voor iedereen zeer aantrekkelijk is om een bod te kunnen plaatsen.

De veiling is gestart op 6 december 2012 om 13.00 uur. U kunt op de website van Veilingwinnaar deze veiling volgen. Maar u kunt ook op hun website een bod plaatsen. Op 14 december 2012 om 16.00 sluit de veiling en mischien bent u dan een van de gelukkigen die een zeer mooi kerstcadeau heeft gekocht/gewonnen.

Veilingwinnaar B.V. veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl