Houtenkozijnen renoveren of vervangen

Persbericht geplaatst door kvanduinen op 14-10-2013

Houtenkozijnen waren vroeger van mindere kwaliteit. Gelukkig is er in korte tijd veel veranderd. Ook de houtenkozijnen zijn erg veranderd. De kozijnen geven nog steeds een mooie uitstraling, ze zijn er alleen in kwaliteit erg op vooruit gegaan. Hout is makkelijk te onderhouden en mocht er schade zijn dan zijn de houten kozijnen erg makkelijk te repareren. Wat ook een groot voordeel is aan houten kozijnen is dat ze ten opzichte van de kunststofkozijnen erg makkelijk te schilderen zijn. Wilt u uw eigen kozijnen een nieuwe look geven of juist helemaal willen vervangen?

Renoveren of vervangen?

Houten kozijnen renoveren is voor experts een koud klusje. Maar wat u ook kunt doen is de kozijnen helemaal te laten vervangen. Mochten uw kozijnen toe zijn aan een renovatie of vervanging, vraag dan aan een expert wat voor u de beste keuze is. In een renovatie vragen wij aan u een foto van de kozijnen waar het over gaat. Wij zoeken dan voor u uit om wat voor hout het gaat en zoeken passend hout voor een renovatie uit. Wij komen vervolgens bij u langs, halen eventuele rotte plekken weg en zetten daar nieuwe stukken hout in. Dit sluiten wij naadloos op elkaar aan. Zo zien uw kozijnen er weer als nieuw uit en dat is zeer korte tijd.

Deurkozijnen

Mochten uw houten deurkozijnen snel aan een renovatie toe zijn, wacht dan niet te lang. Als uw kozijnen rot zijn isoleren de kozijnen minder goed en stookt u onnodig veel. Laat uw deurkozijnen snel repareren door een expert van houtenkozijnen-expert. Dan komt u later niet voor verrassingen te staan en kunt u er van uitgaan dat er vakwerk is geleverd. Houtenkozijnen zijn erg betrouwbaar en makkelijk in het onderhoud.