Hulp bij woning leegruimen

Persbericht geplaatst door InboedelOpruimen op 25-08-2015
Hulp bij woning leegruimen
Verhuist een alleenwonend familielid naar een verzorgingstehuis, of is er een dierbare overleden en laat hij of zij een huis vol met spullen achter? Dan wordt er van de familie verwacht dat zij ervoor zorgen dat de woning leeggeruimd wordt. Dit kan voor spanningen zorgen, want het moet vaak snel gebeuren. Daarbij is het een zware klus en weet u wellicht niet waar u met alle meubelen en andere spullen naartoe moet. Daarom kunt u hiervoor Inboedel Opruimen.com inschakelen. Ons professionele team staat graag voor u klaar om deze taak van u over te nemen.

Wat wij doen

Inboedel Opruimen.com is gespecialiseerd in het leegruimen van woningen en het afvoeren van de overgebleven meubelen en losse spullen. Voordat wij dit doen, komen wij een kijkje nemen in het betreffende huis, zodat wij kunnen inventariseren wat precies moet gebeuren. Wij kunnen dan meteen een offerte voor u opmaken. U en andere familieleden krijgen eerst de kans om spullen mee te nemen die bewaard moeten blijven. Daarna gaan wij aan de slag om binnen zeven dagen het huis leeg te ruimen en bezemschoon op te leveren. Wij doen dit met respect voor de bezittingen van de overledenen en wij zullen alles netjes afvoeren of zorgen dat het hergebruikt kan worden.

Ruim op tijd bezemschoon


Om wat voor soort woning het ook gaat, u kunt ons altijd inschakelen. Wij zullen een huurhuis leegmaken ruim voor de gestelde deadline, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. De woning laten wij bezemschoon achter, wat inhoudt dat we niet alleen de spullen opruimen, maar ook de vloerbedekking, gordijnrails en verlichting verwijderen. Dus moet het koophuis leeg na overlijden? Blijf er dan niet mee zitten, maar schakel Inboedel Opruimen.com in. Wij bieden u een helpende hand in moeilijke tijden.
deel deze pagina: