I-Company ontwikkelt licentie-applicatie voor Eredivisie Liv

Persbericht geplaatst door Swaans Communicatie op 17-02-2011
I-Company ontwikkelt licentie-applicatie voor Eredivisie Liv

Vrijdag jongstleden lanceerde Eredivisie Live een nieuwe dienst en website: www.eredivisielivezakelijk.nl. In onder meer een online omgeving kunnen horecagelegenheden en bedrijven vanaf heden een Eredivisie Live Zakelijk licentie aanschaffen. Met de officiële licentie kunnen de uitzendingen van Eredivisie Live publiekelijk vertoond worden. I-Company ontwikkelde de licentie-applicatie van de website die het online registratie- en betaalproces regelt. Voor I-Company uit Hoofddorp, specialist in online applicaties, is dit al de vijfde opdracht voor Eredivisie Live.

Licentiekosten bepalen en betalen
Het product Eredivisie Live Zakelijk is bedoeld voor alle organisaties die de uitzendingen van Eredivisie Live openbaar willen vertonen aan hun bezoekers, zoals bijvoorbeeld horecaondernemingen.. In de door I-Company ontwikkelde applicatie wordt op basis van het soort horecagelegenheid (bijv. hotel of café), en de kijkoppervlakte van de horecagelegenheid bepaald wat het tarief is voor de gewenste licentie. De licentie kan vervolgens direct worden aangeschaft op de website.

Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing
Directeur en mede-eigenaar van I-Company, Frank Schuyer is trots op het project, dat vorige week werd opgeleverd. “Wij zijn blij dat Eredivisie Live wederom voor ons heeft gekozen. Gedurende de ontwikkeling zijn er nog behoorlijk wat wijzigingen aan de applicatie aangebracht. Een product in ontwikkeling brengt dat met zich mee. Onze flexibiliteit maakte het mogelijk om toch een gedegen applicatie te bouwen die voldoet aan alle wensen en eisen. In dezelfde periode hebben wij ook de uitbreiding op de kijkcodeshop van de Eredivisie Live opgeleverd. Deze shop maakt het mogelijk om online een abonnement af te sluiten voor het kijken van livestream-uitzendingen. De afhandeling van het abonnement en de betaling wordt ook door ons gefaciliteerd.” Martijn Waldram, namens de Eredivisie project manager van Eredivisie Live Zakelijk, is tevreden over de samenwerking. “I-Company heeft het project adequaat aangepakt en is erin geslaagd de applicatie binnen de gemaakte afspraken op te leveren. Bovendien zijn er koppelingen gemaakt met onze eigen datasystemen, waardoor het bestelproces op de website goed aansluit op onze eigen werkprocessen. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie is goed, iets wat voor ons een speerpunt was in het traject.”

Over I-Company
I-Company is een professioneel internetbureau dat internetexpertise combineert met kennis van marketing, bedrijfsprocessen en ondernemingsgeest. Vanuit het kantoor in Hoofddorp ondersteunt de organisatie grote en kleinere opdrachtgevers in zowel de commerciële als de publieke sector. I-Company is volop in beweging. Essentieel hierbij is dat deze ontwikkelingen en initiatieven aansluiten bij de behoeften en wensen van opdrachtgevers en partners.

Noot voor de redactie
Op www.i-company.nlvindt u meer informatie over I-Company. Neemt u voor meer informatie over dit persbericht of beeldmateriaal contact op met Miriam Swaans van Swaans Communicatie: 013-4600339 of miriam@swaanscommunicatie.nl.

deel deze pagina: