I.R.I.S. breidt WorkSite uit bij Amsterdams advocaten- en notarissenkantoor Lexence

Persbericht geplaatst door Influx PR op 20-12-2013
I.R.I.S. breidt WorkSite uit bij Amsterdams advocaten-  en notarissenkantoor Lexence

Lexence, het Amsterdamse advocaten- en notarissenkantoor gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht, heeft het aantal licenties voor HP Autonomy WorkSite uitgebreid vanuit de ambitie om het DMS (document managementsysteem) kantoorbreed in te zetten. Daarnaast zal Lexence ook de mobiele toepassing van WorkSite implementeren.
I.R.I.S., gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), zal deze uitbreiding en de implementatie verzorgen.

Door functionele uitbreiding van WorkSite en organisatiebrede inzet van het DMS met een specifieke contextuele inrichting kunnen stafafdelingen binnen Lexence, van HR tot en met ICT, van dezelfde voordelen gebruik gaan maken als de juridische collega's. Tot nu toe werd WorkSite gebruikt voor de werkomgeving van advocaten en notarissen, waarbij de cliënt en het dossier centraal staan. Die omgeving wordt nu ook uitgebreid met de mobiele toepassing WorkSite Mobility zodat alle juristen de dossiers van relaties direct en altijd op hun tablet beschikbaar hebben.

Volgens Matthijs Zegwaard, ICT-manager bij Lexence, is het belangrijk voor de partners binnen Lexence om meer en courante informatie beschikbaar te hebben. "Op locatie directe beschikbaarheid van en toegang tot dossiers en juridische informatie via tablets. De focus ligt vooral op het informeren tijdens gesprekken en informatie ontsluiten op het moment dat je niet op kantoor bent. Maar dat moet wel op een gebruiksvriendelijke en veilige manier zoals op dit moment. Wellicht gaan de partners het daarna ook in de rechtszaal gebruiken."

WorkSite wordt door Zegwaard omschreven als een volwassen en stabiel product met goed e-mailmanagement en een goede gebruikservaring. "Daarom willen we nu ook investeren in mobiele toepassingen en het beheren daarvan. Oplossingen waar de informatie goed beveiligd is en de tablet naast of aanvullend op de kantoor- en thuiswerkplek is te gebruiken."

"Het is goed om te zien dat Lexence op basis van opgedane ervaring de volgende stappen met WorkSite wil zetten", reageert Rob van der Drift, Sales Accountmanager I.R.I.S. Nederland. "Met de uitbreiding van het aantal licenties en de uitgebreide uitrol binnen de organisatie geeft Lexence verder invulling aan haar informatiestrategie."

I.R.I.S. Nederland BV - Markt 10 - 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 -
e-mail: info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com -www.iriscorporate.com.

Voor de redactie:

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: