I.R.I.S. & Mimecast organiseren lunchbijeenkomst met als thema ‘Unified Email Management in de cloud

Persbericht geplaatst door Influx PR op 19-04-2011
I.R.I.S. & Mimecast organiseren lunchbijeenkomst met als thema ‘Unified Email Management in de cloud

Meerssen, 19 april 2011 I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – organiseert een lunchbijeenkomst in samenwerking met businesspartner Mimecast, een Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor CIO’s, IT-managers en andere IT-professionals die willen kennismaken met Unified Email Management in de cloud en vindt plaats op 17 mei 2011 op Slot Oudaen in Utrecht.

Mimecast biedt een op cloud-technologie gebaseerd geïntegreerd platform, waardoor e-mailarchivering op locatie overbodig is. De oplossing biedt 100% e-mailbeschikbaarheid en uitgebreide functionaliteit voor e-mailbeveiliging en e-mailcompliancy.

“Het belang van e-mail is groot: kenniswerkers besteden het grootste deel van hun werktijd aan e-mail. Meer dan 85% van de e-mails bevat vertrouwelijke informatie of intellectueel eigendom en e-mail is vrijwel altijd betrokken bij juridische zaken of andere disputen. Daarom moeten berichten beschermd en bewaard worden. Een toepassing die zo intensief gebruikt wordt en zo belangrijk is, verdient ook intensieve zorg. Mimecast laat IT-professionals tijdens de lunchbijeenkomst graag zien dat e-mailmanagement mogelijk is zonder complexiteit”, aldus René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland.

Het programma is als volgt:
10.00 – 10.30 Registratie en ontvangst
10:30 – 10.45 Korte introductie I.R.I.S. Nederland
10:45 – 11:30 Wat is Unified Email Management?
11:30 – 11:45 Mimecast in het dagelijks gebruik, klantcase
11:45 – 12:00 Vragen
12:00 – 13:00 Netwerklunch

Deelname is gratis. Registreren is mogelijk via de website van I.R.I.S. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dunja Koenders van I.R.I.S Nederland: +31 (0)43 408 6600.

Over Mimecast
Mimecast is een snelgroeiend Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Zij bieden een online platform waarop bedrijven hun belangrijkste zakelijke communicatie en data goedkoper, sneller, veiliger en slimmer kunnen beheren. Elke dag draagt Mimecast zorg voor miljoenen e-mails en documenten voor duizenden bedrijven over de hele wereld. Mimecast is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2003 en heeft vandaag de dag kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de Kanaaleilanden.
Meer informatie op www.mimecast.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: