I.R.I.S. geselecteerd voor implementatie van documentmanagem

Persbericht geplaatst door Influx PR op 07-03-2011
I.R.I.S. geselecteerd voor implementatie van documentmanagem

Meerssen/Wenen, 7 maart 2011 I.R.I.S.,gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), mag Wolf Theiss toevoegen aan haar klanten. Het toonaangevende advocatenkantoor heeft gekozen voor I.R.I.S. voor de implementatie van Autonomy’s iManage WorkSite. Daarmee zorgt I.R.I.S. bij Wolf Theiss voor een centraal, compleet en stabiel documentmanagementsysteem met uitgebreid e-mailmanagement en verbeterde zoekmogelijkheden.

Autonomy’s iManage WorkSite geldt als de standaard voor juridisch documentmanagement en wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 1400 advocatenkantoren, waaronder 75 van de top 100 advocatenkantoren wereldwijd.
Volgens Jürgen Mayerhofer, Chief Information Officer bij Wolf Theiss, was de ruime ervaring met het implementeren van WorkSite de doorslaggevende factor om te kiezen voor I.R.I.S. “Toen we op zoek gingen naar een vervanging voor ons huidige, verouderde systeem, bleek WorkSite al snel de beste oplossing te zijn. I.R.I.S. heeft een ervaren team en een bewezen track record, en dat geeft ons veel vertrouwen. Bovendien heeft I.R.I.S. een verscheidenheid aan benodigde add-ons beschikbaar."

Mayerhofer verwacht dat WorkSite een succes zal worden binnen zijn organisatie. “Het systeem heeft een volledige Windows look-and-feel en is geïntegreerd met Microsoft Outlook. Voor de ongeveer 600 eindgebruikers zal er voor het oog dus niets veranderen, maar ons documentmanagementsysteem zal veel stabieler – en daarmee verbeterd – worden. Ik verwacht dan ook niets dan tevreden gebruikers.”

Dries Ausems, Business Development Manager, I.R.I.S. Nederland:
“Het is geweldig om te horen dat een advocatenkantoor met een status als Wolf Theiss het vertrouwen in ons heeft gesteld voor zo’n belangrijk project. Wolf Theiss is een grote partij in de juridische sector in Midden- , Oost- en Zuidoost Europa. Ik ben zeer verheugd dat we zo’n kantoor mogen toevoegen aan onze klanten.”

I.R.I.S. Nederland BV – Kruisstraat 1 – 6231 LJ Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over Wolf Theiss
Wolf Theiss werd opgericht in 1957 en is een van de toonaangevende Europese advocatenkantoren in Midden- en Oost-Europa met een focus op internationaal ondernemingsrecht. Bij de twaalf kantoren – in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Hongarije, Kroatië, de Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië – zijn ruim 300 advocaten in dienst. Zij richten zich op de lokale en internationale industriële, handels- en dienstverlenende sector, maar ook op banken en verzekeringsmaatschappijen. Wolf Theiss combineert law en business en ontwikkelt daarmee uitgebreide en constructieve oplossingen op basis van juridische, fiscale en zakelijke knowhow. Meer informatie op www.wolftheiss.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: