I.R.I.S. Group boekt recordomzet en recordbrutomarge voor boekjaar 2011

Persbericht geplaatst door Influx PR op 27-03-2012
I.R.I.S. Group boekt recordomzet en recordbrutomarge voor boekjaar 2011

Meerssen, 27 maart 2012 I.R.I.S. Group (genoteerd op EURONEXT Brussel: IRI)– gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – publiceert de jaarresultaten voor het boekjaar 2011. Het bedrijf behaalde een recordomzet van 121,3 miljoen euro en een recordbrutomarge van 61,2 miljoen euro (tegenover respectievelijk 119,5 miljoen euro en 59,5 miljoen euro vorig jaar). De winst kwam uit op 3,7 miljoen euro.

Denis Hermesse, CFO van I.R.I.S. Group: “Een aantal belangrijke groeiprojecten bleek bijzonder succesvol, onder meer in onze partneractiviteiten, onze activiteiten in de juridische en professionele dienstensector en onze ICT?diensten. We breidden ook onze omzet op het gebied van bedrijfsoplossingen uit met een overeenkomst met Canon in Europa, en we ondertekenden 14 nieuwe contracten met Value Added Resellers (VAR's) en BPO's (Business Process Outsourcers) die in 2012 extra omzet zullen genereren.”

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “Ook in Nederland hebben we gezien dat een aantal van onze activiteiten snel vooruitgang boeken, ondanks de economische omstandigheden die een impact hadden op een aantal van onze klanten en partners. Tijdens ons jaarlijkse evenement IRISLink hebben we een groot aantal nieuwe producten gepresenteerd. We verwachten dat deze oplossingen zullen bijdragen aan de verdere groei van I.R.I.S. in 2012.”

Meer financiële resultaten zijn te bekijken op de website van I.R.I.S. Group.

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: