I.R.I.S. introduceert documentmanagementsysteem bij advocatenkantoor Schoenherr

Persbericht geplaatst door Influx PR op 13-05-2011
I.R.I.S. introduceert documentmanagementsysteem bij advocatenkantoor Schoenherr

Meerssen/Wenen, 13 mei 2011 I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT)– is door het Centraal-Europese advocatenkantoor Schoenherr geselecteerd voor de implementatie van Autonomy iManage WorkSite. Dankzij de introductie van dit documentmanagementsysteem kunnen de medewerkers op alle twaalf locaties in Europa efficiënter samenwerken.

Schoenherr had duidelijk voor ogen waarom zij een WorkSite-documentmanagementsysteem wilde aanschaffen. “We wilden de communicatie tussen al onze locaties verbeteren”, zegt Markus Gruber, Head of Business Intelligence bij Schoenherr. “Om efficiënt te kunnen werken, moeten al onze medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot de documenten die ze nodig hebben.” Gruber bezocht verschillende andere advocatenkantoren in heel Europa en deed een diepgaand marktonderzoek om meer inzicht te verkrijgen in de documentmanagementsystemen die de markt biedt. “Daarna hebben we een shortlist gemaakt van drie mogelijke oplossingen. Technisch gezien werken die drie op een vergelijkbaar niveau; het verschil ertussen is zichtbaar aan de buitenkant. De gebruiksvriendelijkheid voor eindgebruikers was voor ons de doorslaggevende factor. Het is erg gemakkelijk om WorkSite te integreren met andere veelgebruikte softwareapplicaties, zoals Outlook. Bovendien is I.R.I.S. een betrouwbare implementatiepartner. Het is duidelijk dat zij de juiste ervaring hebben voor het implementatieproces.”

Gruber is positief over een succesvolle introductie van WorkSite binnen zijn organisatie. “Het zal onze werkstromen radicaal veranderen. E-mails en documenten zijn daarmee in al onze twaalf locaties op een veel efficiëntere manier op te slaan, te bewaren en terug te halen. Op dit moment richten we ons op de introductie van het documentmanagementsysteem. Maar ik kijk uit naar het opbouwen van een langere relatie met I.R.I.S. en de implementatie van andere producten in de toekomst.”

Dries Ausems, Business Development Manager, I.R.I.S. Nederland:
“Schoenherr behoort tot de Continental elite onder advocatenkantoren. Ik ben verheugd en trots dat ik dit kantoor kan toevoegen aan onze lijst van klanten. De op open standaarden gebaseerde technologie maakt het mogelijk een flexibele en modulaire oplossing te bouwen. Daardoor kan Schoenherr besluiten andere elementen toe te voegen op het moment dat ze daaraan toe is. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team van Schoenherr in de komende jaren.”

Over Schoenherr
Schoenherr is een toonaangevend corporate advocatenkantoor met een sterke basis in Centraal-Europa. Vanuit kantoren in Belgrado, Boedapest, Boekarest, Bratislava, Brussel, Kiev, Ljubljana, Praag, Sofia, Warschau, Wenen en Zagreb bieden meer dan 300 professionals juridische dienstverlening aan nationale en internationale klanten. Het bedrijf heeft een lange traditie in het adviseren van cliënten op alle terreinen van het handelsrecht en zorgt voor een naadloze service die nationale en bedrijfsgrenzen overstijgt. De combinatie van advies van hoge kwaliteit en het efficiënt oplossen van problemen in complexe commerciële mandaten en transacties is het hart van Schoenherrs filosofie. In alle jurisdicties komen de activiteiten van Schoenherr overeen met de plaatselijke wettelijke normen en gedragsregels.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: