I.R.I.S. Nederland breidt uit met drie nieuwe medewerkers

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-07-2012
I.R.I.S. Nederland breidt uit met drie nieuwe medewerkers

Meerssen, 11 juli 2012 I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft drie nieuwe medewerkers in dienst genomen. Rob van der Drift is als Sales Accountmanager verantwoordelijk voor het WorkSite-portfolio voor de branche Professional Services. Chris Swelsen wordt manager van de afdeling Support & Application Management van I.R.I.S. Nederland en Nordics. Bart Vervoort is aangesteld als Sales Accountmanager ECM en zal organisaties adviseren op het gebied van software voor professionele scan- en document-managementoplossingen.

Rob van der Drift (44) richt zich bij I.R.I.S. op de verkoop van WorkSite aan nieuwe klanten in Europa en beheert het bestaande klantenbestand. Hij heeft een achtergrond in marketing en sales en meer dan tien jaar ervaring in de ECM-wereld. In zijn vorige baan als commercieel manager bij Addocs was hij verantwoordelijk voor marketing, sales en accountmanagement. Zijn andere functie bij hetzelfde adviesbureau was senior consultant. In deze rol adviseerde hij klanten onder andere over de aanpak van hun digitaliseringsprojecten en ondersteunde hij de uitvoering ervan. Ook was hij docent aan een opleidingsinstituut voor documentmanagement. “Wat mij aantrok om bij I.R.I.S. te gaan werken is de klantgerichte filosofie, de sterke (internationale) marktpositie en bovenal de dynamische en plezierige werksfeer. Het is voor mij een uitdaging om het marktaandeel zowel binnen Nederland als Europa te vergroten, maar ik kijk er ook erg naar uit om nieuwe oplossingen en diensten onder de aandacht te brengen bij de bestaande klanten.”

Chris Swelsen (44) begon zijn ICT-loopbaan bij het Ministerie van Defensie en bekleedde daarna verschillende functies bij DSM en SABIC. Zijn voorlaatste werkgever was ICT-dienstverlener Data4. Daar was hij enerzijds businessunit-manager van de vestiging in Maastricht en anderzijds directeur van het Service Delivery Center, waarbij hij eindverantwoordelijk was voor de opzet en uitbreiding van de ICT-services-afdeling. “Na drie jaar wilde ik terug naar mijn roots: information-management en business-applications. Deze heb ik gevonden bij I.R.I.S. Nederland. Ik verwacht bij I.R.I.S. de klanttevredenheid van onze bestaande klanten te verhogen, het dienstenpakket van de support-afdeling te verbreden en daarnaast ook de kwaliteit ervan te kunnen optimaliseren.”

Bart Vervoort (28) was actief in verschillende branches, maar de nadruk van zijn werkzaamheden lag altijd op de adviserende commercie. Hij werkte onder andere voor ProFuture, ABN Amro en StudentenWerk/CareerNetwork. Voordat Vervoort bij I.R.I.S. kwam, was hij accountmanager ICT bij Data4 Information Technology, waar hij klanten adviseerde op het gebied van Microsoft, zoals bij een overgang naar Windows 7. “Mijn verwachtingen als Sales Accountmanager ECM bij I.R.I.S. zijn hooggespannen. Ik kijk ernaar uit om samen met deze enthousiaste en professionele club mensen plezier te hebben in het werk, verder te groeien in mijn functie en als bedrijf, en samen de toekomstige successen te vieren.”

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: