I.R.I.S. Nederland breidt wederom uit

Persbericht geplaatst door Influx PR op 21-06-2011
I.R.I.S. Nederland breidt wederom uit

Meerssen, 21 juni 2011 I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd inIntelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT)– breidt wederom uit. Het bedrijf, dat dit jaar zijn 10-jarig bestaan viert, nam onlangs zes nieuwe medewerkers aan om het nog altijd groeiende klantenbestand goed van dienst te kunnen zijn. Met het nieuwe personeel is het huidige kantoorgebouw te klein geworden. Op 1 juli a.s. verhuist I.R.I.S. Nederland daarom naar een groter pand, dat ook in de komende jaren nog voldoende ruimte biedt voor expansie.

Maar liefst zes nieuwe medewerkers versterken het team van I.R.I.S. Nederland om de groei te faciliteren.
Rick Breemer (34) is als Senior Technisch Consultant verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van maatwerkoplossingen voor OpenText Content Server en aanverwante producten.
Richard Hogenboom (41) is aangenomen als Internationaal Project Manager en zal projecten aansturen zowel op het gebied van OpenText als de juridische tak van I.R.I.S. Nederland.
Désiree Laurensse(44) heeft als Backoffice Representative een onmisbare functie, waarin ze onder andere offertes opstelt en verwerkt en de financiële administratie updatet.
Bas van der Linden(27) werkt als Application Management Engineer en zorgt voor de eerstelijns support aan klanten bij wie I.R.I.S. software geïmplementeerd heeft.
Jay Oedit Doebe(28) geeft als Technisch Consultant voornamelijk technisch advies aan klanten, maar houdt zich ook bezig met het programmeren en implementeren van software.
Richard Smits(24) zal zich als Technisch Consultant bij klanten gaan richten op de installatie, configuratie en ontwikkeling van onder meer OpenText-producten.

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “We begonnen dit jaar van ons 10-jarig bestaan feestelijk tijdens IRISLink en nu zijn we toe aan de volgende mooie stap: een verhuizing. Ons nieuwe onderkomen is een prachtig monumentaal pand, een bijzondere en inspirerende werkomgeving. We vertrouwen erop dat we samen met onze zes enthousiaste nieuwe medewerkers ook op die locatie hetzelfde hoge serviceniveau kunnen leveren.”

Per 1 juli is het nieuwe adres van I.R.I.S. Nederland: Markt 10, 6231 LS Meerssen.
De telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd: telefoonnummer: +31 (0)43 408 6600 en faxnummer: +31 (0)43 408 6609.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE nApeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: