I.R.I.S. Nederland lanceert Readiris™ for iPad®, de eerste OCR App met complete functies voor iPad®

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-12-2011
I.R.I.S. Nederland lanceert Readiris™ for iPad®, de eerste OCR App met complete functies voor iPad®

Meerssen, 22 december 2011 I.R.I.S. Nederland, gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), heeft Readiris™ for iPad® gelanceerd. Deze complete OCR App voor de iPad® bevat een automatische technologie voor documentanalyse die het document in verschillende zones verdeelt: tekst, afbeeldingen of tabellen. Met een druk op de knop kan de gebruiker stukken markeren die hem interesseren en ze verwerken zodat de informatie klaar is voor tekstverwerking, verzending via e-mail of upload naar de cloud.

Readiris™ for iPad® biedt tal van functies, zoals de creatie van tekstbestanden die in tekstverwerkers kunnen worden bewerkt en toepassingen voor de opmaak van pagina's zoals Pages® (beschikbaar voor iPad®), de creatie van volledig doorzoekbare PDF-bestanden die op iBooks kunnen worden opgeslagen, via e-mail kunnen worden verzonden of via de cloud kunnen worden gedeeld dankzij populaire online opslagdiensten zoals Google Docs, Evernote®, Dropbox, enz.

Daarnaast maakt Readiris™ for iPad® het mogelijk om documenten te verwerken die gescand zijn met mobiele scanners, zoals de IRIScan™ Anywhere en IRIScan™ Book, of afbeeldingen en documenten die gefotografeerd zijn met een iPhone® 4 of 4S en geïmporteerd zijn met iCloud®. Ook wanneer ze onder een hoek of met een slechte belichting tot stand gekomen zijn, garandeert een krachtige 3D-correctie- en beeldbewerkingsfunctie uitstekende OCR-resultaten.

Readiris™ for iPad® profiteert van de resultaten van een drie jaar durend onderzoeksprogramma naar essentiële technologieën voor de volgende generaties mobiele toepassingen van I.R.I.S.

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “In de afgelopen twee jaar hebben we steeds meer interesse in onze mobiele scanoplossingen gezien. Een sterke reden hiervoor is de opkomst van de smartphone- en tabletmarkten die zich in de komende jaren ongetwijfeld zeer snel zullen blijven ontwikkelen. Een andere factor vormt het feit dat I.R.I.S. veel heeft geïnnoveerd met concepten als “Scan without a computer” (IRIScan™ Anywhere), “Take your scanned images to your tablet” (IRIScan™ Anywhere of IRISCan™ book) en “Send your scanned images by Bluetooth® to your Android™ tablet” (IRIScan™ Book Executive). Op softwareniveau hebben we ons aanbod voor mobiele gebruikers ook uitgebreid door de lancering van een succesvolle clouddienst voor OCR en documentcompressie, evenals een ECM-dienst voor professionele gebruikers. Readiris™ for iPad® vult deze verwezenlijkingen mooi aan met geavanceerde beeldvormings- en OCR-functies die direct op de iPad® werken.”

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Readiris™ for iPad® is te koop in de iPad® App Store voor € 29 (3 maanden promotieprijs ter gelegenheid van de lancering, normale prijs is € 69).

Voor redactionele informatie of een promotiecode om de OCR App zelf te downloaden en te testen:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: