I.R.I.S. Nederland voegt nieuwe functioneel consultant WorkSite toe aan team

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-08-2012
I.R.I.S. Nederland voegt nieuwe functioneel consultant WorkSite toe aan team

Meerssen, 22 augustus 2012 I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft Jeroen Gieteling aangesteld als functioneel consultant WorkSite. Gieteling is verantwoordelijk voor het inventariseren van de wensen en eisen van een klant en de uiteindelijke vertaling hiervan naar een functioneel ontwerp. Daarbij hoort ook het inrichten en testen van de WorkSite-omgeving. Verder verzorgt Gieteling trainingen en demo’s en ondersteunt hij de klant bij de uitrol van WorkSite.

Jeroen Gieteling (29) studeerde Informatiedienstverlening en Informatiemanagement en begon zijn loopbaan als informatieanalist bij Atos Origin. Daarna stapte hij de ECM-wereld in. Hij ging aan de slag bij detacheringsbureau Enjoy & Deploy, waar hij opdrachten uitvoerde gericht op het ECM-pakket CORSA. Dit deed hij vanuit verschillende rollen: als trainer, implementatiebegeleider, applicatieconsultant en functioneel beheerder.

Gieteling: “In mijn vorige baan ben ik gedetacheerd geweest bij verschillende gemeentes, maar ook bij een waterschap, universiteit en een ziekenhuis. Nu was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving. Ik verwacht mijzelf hier bij I.R.I.S. verder te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als in de rol van consultant.”

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: