I.R.I.S. Nederland voegt twee nieuwe medewerkers toe aan het team

Persbericht geplaatst door Influx PR op 13-10-2011
I.R.I.S. Nederland voegt twee nieuwe medewerkers toe aan het team

Meerssen, 13 oktober 2011 I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – voegt opnieuw twee medewerkers toe aan het team. Daniël Frins is als (pre-sales) technical IDR-consultant verantwoordelijk voor het implementeren van de IDR-oplossingen van I.R.I.S. Xavier Waelkens is aangesteld als Business Development Manager en zal zich gaan inzetten voor de verkoop van IDR- en ECM-oplossingen bij bestaande en nieuwe klanten in Nederland.

Daniël Frins (27) begon zijn loopbaan als IT-beheerder bij een advocatenkantoor. Daar groeide hij verder door naar een juridische functie. “Hoewel de branche mij erg aantrekt, miste ik de techniek”, vertelt Frins. “Daarom heb ik de overstap gemaakt naar mijn eerste keuze: de automatisering.”
In zijn vorige baan als analyst bij Xerox was het zijn taak om de verschillende producten van het bedrijf bij klanten te implementeren. “Die ervaring komt nu goed van pas in mijn werk bij I.R.I.S. Bovendien kan ik me met mijn achtergrond in de advocatuur goed inleven in onze klanten in de juridische branche.”

Xavier Waelkens (39) deed in de loop der jaren veel ervaring op met het vermarkten van communicatiesystemen en ECM-oplossingen. Bij zijn vorige werkgever, Ricoh Nederland, richtte hij zich op de deelgebieden Purchase-to-Pay, Order-to-Cash, documentmanagement en e-Invoicing. “Dat zijn ook de deelgebieden die bij I.R.I.S. in mijn takenpakket zitten”, aldus Waelkens. “Ik kijk ernaar uit mijn ervaring in te zetten voor de oplossingen van I.R.I.S. en verwacht een leuke en succesvolle samenwerking met klanten en collega’s.”

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “Om de groei van I.R.I.S. Nederland voort te zetten, is het van belang het team regelmatig uit te breiden met enthousiaste en capabele collega’s. Daniël en Xavier zijn een goede aanwinst. Dankzij de kennis en vaardigheden die zij meebrengen, blijven we in staat onze klanten het hoge niveau van dienstverlening te bieden dat zij van ons gewend zijn.”

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: