I.R.I.S. organiseert IDR- en Document & Dossier Managementbijeenkomsten voor IT-professionals

Persbericht geplaatst door Influx PR op 18-05-2011
I.R.I.S. organiseert IDR- en Document & Dossier Managementbijeenkomsten voor IT-professionals

Meerssen, 18 mei 2011 I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT)– organiseert op 21 juni 2011 twee bijeenkomsten voor IT-professionals.Het eerste dagdeel staat in het teken van IDR. Onderwerpen die dan aan bod komen zijn de digital mailroom, automatische factuurverwerking en routeren van binnenkomende post. Tijdens het tweede dagdeel wordt aandacht besteed aan de voordelen van Document & Dossier Management. De bijeenkomsten vinden plaats op Stadskasteel Oudaen in Utrecht.

I.R.I.S. laat in de IDR-bijeenkomst zien hoe met digitalisering en automatisering binnenkomende post efficiënter kan worden verwerkt. Elke oplossing wordt gedemonstreerd aan de hand van een business case, om zo het succes in de praktijk aan te tonen.
Tijdens de Document & Dossier Managementbijeenkomst presenteert I.R.I.S. haar Content Managementframework IRISNext, waarmee IT’ers de informatiestroom binnen hun organisatie kunnen beheren. Een live demo en voorbeelden van projecten die I.R.I.S. bij een aantal van haar klanten in verschillende Europese landen heeft uitgevoerd, zullen de presentatie ondersteunen.

“Efficiënter omgaan met de documenten- en informatiestromen binnen een organisatie: dat is het uitgangspunt voor de IT-bijeenkomsten die we organiseren”, aldus René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland. “Aan de hand van praktische voorbeelden willen we IT-professionals laten kennismaken met onze producten. Bovendien beschouwen wij de bijeenkomsten voor IT’ers als zeer geschikte gelegenheid om te netwerken en informatie met elkaar te delen.”

Het programma voor de IDR-bijeenkomst is als volgt:

09.00 – 09.30 Registratie en ontvangst
09:30 – 09.45 Korte introductie I.R.I.S. Nederland
09:45 – 10:15 Hoe efficiënter om te gaan met binnenkomende documenten
10:15 – 10:45 Digital mailroom, automatische classificatie van documenten
10:45 – 11:00 Pauze
11:00 – 11:45 Automatische factuurverwerking en order matching
11:45 – 12:15 Digitale routering binnenkomende post
12:15 – 12:30 Vragen
12:30 – 13:30 Netwerklunch

Het programma voor de Document & Dossier Managementbijeenkomst is als volgt:

12:30 – 13:30 Registratie en lunch
13:30 – 13.45 Korte introductie I.R.I.S. Nederland
13:45 – 14:30 Schaalbaarheid en flexibiliteit van het platform voor de IT-afdeling
14:30 – 15:15 Business Value van het systeem voor het financiële en organisatorische management
15:15 – 15:30 Discussieronde
15:30 – 16:30 Netwerkborrel

Deelname is gratis. Registreren voor de IDR-bijeenkomst of voor de Document & Dossier Managementbijeenkomst (of voor beide) is mogelijk via de website van I.R.I.S. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dunja Koenders van I.R.I.S Nederland: +31 (0)43 408 6600.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: