iBoss Schadequiz tijdens Autoprofessioneel in Hardenberg

Persbericht geplaatst door PI-Systems op 14-10-2013
iBoss Schadequiz tijdens Autoprofessioneel in Hardenberg

Ook dit jaar zal iBoss weer vertegenwoordigd zijn op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Op stand 411 kunt u terecht voor live demonstraties en ook zullen zij een nieuwe medewerker introduceren die vanaf januari gaat assisteren bij alle helpdeskwerkzaamheden.

In navolging op de geslaagde Schadeplein quiz op de beurs in Hardenberg vorig jaar, waarbij elke dag een iPad te winnen was, zal ook dit jaar weer een quiz voor u klaar staan op www.schadeplein.nl

Aan deze quiz, die dit jaar specifiek gericht is op schadeherstellers, kan zowel online als in de stand van iBoss worden deelgenomen. De prijs die men ermee kan winnen is een gratis abonnement voor 1 jaar op het iBoss back-office pakket t.w.v. ruim € 2600,= !

Vanaf de start van de beurs, 15 oktober om 15.00 uur kan iedereen meedoen via www.schadeplein.nl. Op de stand van iBoss staat een pc voor u klaar om te quizzen, dus kom vooral naar Hardenberg en win die prijs! Het is nu al mogelijk om een inlognaam en wachtwoord aan te maken, zodat u bij de start direct kunt inloggen om de vragen te beantwoorden.

De quiz sluit op 31 oktober om 00.00 uur en de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld.