ICT-dienstverlener Solipsis gold sponsor van DocumentLifeCycle 2011

Persbericht geplaatst door Influx PR op 28-10-2011
ICT-dienstverlener Solipsis gold sponsor van DocumentLifeCycle 2011

Digitaal personeels- en salarisdossier op basis van IntraOffice centraal tijdens een van de parallelsessies

Brakel, 28 oktober 2011 – Op 8 november vindt in Burgers’ Zoo in Arnhem voor de vierde keer DocumentLifeCycle plaats. DLC 2011 – met als thema ‘Grip op communicatie’ – brengt de verschillende disciplines binnen de documentindustrie samen en presenteert de top op het gebied van Mail, Print en ECM in een boeiende combinatie van visie en praktijk. ADP Nederland, relatie van Solipsis/IntraData, verzorgt de parallelsessie ‘Digitaal Personeels- & Salarisdossier cruciaal in de hedendaagse arbeidsrelatie’.

Het online ontsluiten van digitale dossiers, en zeker in het hoogvolume-segment, is een vak apart. Daarbij is het gebruik van een flexibel, snel en schaalbaar Enterprise Document Management-systeem onmisbaar. IntraOffice, de oplossing van IntraData, is bij uitstek geschikt binnen het hoogvolume-segment en is door de open architectuur eenvoudig te integreren in complexe IT-infrastructuren.

Tijdens de presentatie van ADP wordt het digitaal personeels- & salarisdossier gepositioneerd als HR-instrument om in spelen op de sterk veranderde arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemer. Vanuit personeelsmanagement is het vergaren en verstrekken van actuele personeelsinformatie uitgegroeid tot een succesvoorwaarde bij modern personeelsmanagement. Deze parallelsessie duurt van 15:45 – 16:30. Het volledige programma van DLC 2011 is te vinden op: http://www.documentlifecycle.nl/programma/.

Voor de redactie:

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de vier businessunits Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Enterprise Document Management. Solipsis werkt momenteel voor ongeveer 600 (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens, telefoon: 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com / corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: