Iedereen is mooi in elke maat

Persbericht geplaatst door Bigmensfashion op 13-03-2020
Plussize modellen tijden opnames Ladies Night

Plussize mannen in de spotlight

De plussize vrouwen hebben inmiddels terrein kunnen winnen in de modewereld en inmiddels geaccepteerd in het modebeeld voor verkopers en bladen. Maar de plussize mannen lijken hierin nog steeds achter te blijven. Iedereen is mooi in alle maten, dus natuurlijk geldt dat ook voor de plussize mannen! Het programma Ladies Night van Net5 powered by Linda de Mol startte hiervoor een heerlijke campagne om de plussize mannen nogmaals in de spotlight te zetten.

Bigmensfashion

Het Vroomshoopse bedrijf Bigmensfashion werd hiervoor benaderd om het programma te voorzien van een aantal plussize man modellen. Bigmensfashion gespecialiseerd in grote maten herenkleding maakt zich al een aantal jaren sterk voor de man met de grotere kledingmaat, want ook zij verdienen het om leuke trendy kleding te verkrijgen is in die grotere maat. Om dit beeld te doorbreken was Bigmensfashion uiteraard bereid om mee te werken aan dit initiatief en met een knipoog een statement te zetten. Ladies Night wilde in samenwerking met Bigmensfashion de plussize mannen helpen en heeft daarom tien heerlijke mannelijke modellen met een maatje meer uitgenodigd om over een catwalk te lopen. Want: elk lichaam is mooi, of je nou slank bent of vol!

De uitzending gemist en de mannen in acite zien op de catwalk? Deze is terug te zien op de Facebook pagina van Bigmensfashion.