Ik-jij-wij(n) route voor singles

Persbericht geplaatst door Anne op 28-09-2015
Ik-jij-wij(n) route
Ben je single, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd jij wel van een wijntje?
Dan is deze wijnroute iets voor jou!
Op zaterdagmiddag 24 oktober organiseren Blik & Blooz en chantalvankempen.nl de ‘Ik-jij-wij(n) route’. Voor nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles van 30 t/m 42 jaar.

Met een gezellige groep mannen of vrouwen loop je een speciaal samengestelde route langs 3 locaties in Utrecht centrum. Bij iedere locatie ontmoet je een nieuw groepje. Samen krijg je uitleg over de wijn die je drinkt en kan je genieten van lekkere borrelhapjes. Aan de hand van lachwekkende en prikkelende vragen en opdrachten, leer je elkaar kennen. Na de route wordt er afgesloten met een eindborrel op een van de locaties.

Blik & Blooz organiseert date-events vol verrassende ontmoetingen. Om ervoor te zorgen dat het gesprek het alledaagse ontstijgt, maakt zij gebruik van spraakmakende activiteiten. In korte tijd krijg je een goede indruk van de ander én kun jij jezelf zijn.
Chantalvankempen.nl brengt theorieën uit de positieve psychologie in praktijk. Met haar projecten creëert ze verrassing, verandering en verbinding bij haar deelnemers wat zorgt voor een bijzondere ervaring en een blijvende herinnering.
Twee organisaties die elkaar versterken en samen dit unieke concept ontwikkeld hebben.

Kom het zelf ervaren! Start om 15:30 uur. Met vanaf 18:30 uur een gezamenlijke eindborrel. Locatie: 3 locaties in Utrecht centrum, startpunt is wisselend. De kosten zijn € 39,50, inclusief 3 glazen wijn en borrelhapjes. Aanmelden kan t/m 22 oktober via www.blikenblooz.nl