Informatiebijeenkomst nieuwbouw De Vlegter

Persbericht geplaatst door NMeijer op 14-03-2012
Informatiebijeenkomst nieuwbouw De Vlegter

Sint Willebrord – Vanaf medio mei 2012 verhuizen de bewoners van centrum voor Wonen & Zorg De Vlegter in St. Willebrord naar de nieuwbouw aan de Pastoor Bastiaansensingel. Het nieuwe gebouw is aan het oude complex gebouwd. In De Vlegter komen mooie zorgappartementen, waar ouderen zorgeloos kunnen genieten in een groene omgeving, heel centraal in het dorp. Op 22 maart vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerden.

De nieuwbouw van De Vlegter omvat een drielaagse bouw met 62 zorgappartementen en een centrale ontmoetingsruimte. Van deze appartementen zijn 52 appartementen bestemd voor bewoners met een verblijfsindicatie. De overige 10 appartementen worden verhuurd aan cliënten met een thuiszorgindicatie.

Wooncomfort en privacy

De nieuwe ruime en moderne appartementen bieden veel wooncomfort en privacy. De zorgappartementen zijn allemaal voorzien van een grote woon-/leefkamer met open keuken, een ruime slaapkamer, een aparte hobby of logeerkamer, een ruime berging, badkamer met toilet en een apart toilet in de ruime hal. De appartementen zijn zo gebouwd dat de bewoners vanaf het eigen balkon een prachtig uitzicht hebben.

Meer informatie

Op donderdagavond 22 maart aanstaande organiseert Groenhuysen een informatiebijeenkomst voor belangstellenden voor deze nieuwbouwlocatie Deze avond vindt plaats in de ontmoetingsruimte ‘t Korfke van De Vlegter aan de Dorpstraat 123 te St. Willebrord. De koffie en thee staan klaar vanaf 18.45 uur en de bijeenkomst zal ongeveer duren tot 21.00 uur.

Tijdens deze informatieavond zullen medewerkers van Groenhuysen Klantenservice belangstellenden op de hoogte brengen over de nieuwbouw en hoe men in aanmerking kan komen voor een appartement. Na afloop van deze bijeenkomst hebben bezoekers een goed beeld van dit nieuwe centrum voor wonen en zorg en hoe een appartement eruit gaat zien. Bovendien is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Belangstellenden voor deze bijeenkomst hoeven zich vooraf niet aan te melden, maar kunnen gewoon binnenlopen.

Mocht u voorafgaand aan deze avond vragen hebben, kunt u iedere werkdag contact opnemen met de medewerkers van Groenhuysen Klantenservice. Zij zijn bereikbaar via 0165 - 57 40 00.

Voor de redactie:

Bij vragen is Mariëlle Franken (communicatieadviseur stichting Groenhuysen) bereikbaar via telefoonnummer 0165 – 57 40 37 of 06 – 304 65 373. Meer informatie: www.groenhuysen.nl