Informatiemanagement-congres IRISLink editie 2012: ’25 jaar I.R.I.S. Group’

Persbericht geplaatst door Influx PR op 06-02-2012
Informatiemanagement-congres IRISLink editie 2012: ’25 jaar I.R.I.S. Group’

Meerssen, 6 februari 2012 Op 15 februari a.s. organiseert de I.R.I.S. Group in Aula Magna in Brussel zijn jaarlijkse congres IRISLink. Dit evenement voor professionals op het gebied van informatiemanagement richt zich dit jaar in het bijzonder op de nieuwste OCR-producten. Verder staan parallelsessies over Intelligent Document Recognition, Enterprise Content Management en ICT-infrastructuren op het programma. Bovendien staat IRISLink dit jaar in het teken van het 25-jarig bestaan van de I.R.I.S. Group.


IRISLink 2012 is een congres voor professionals die betrokken zijn bij informatiemanagement binnen het bedrijfsleven; specifiek – maar niet uitsluitend – voor relaties van de I.R.I.S. Group. Tijdens deze dag spreken het topmanagement en partners van I.R.I.S. over die innovaties waar volgens hen de belangrijkste uitdagingen en mogelijkheden liggen. Na de keynote heeft de bezoeker de mogelijkheid zijn eigen programma samen te stellen door stands van I.R.I.S. en partners te bezoeken en diverse parallelsessies en demonstraties van nieuwe technologieën bij te wonen.

Agenda-informatie:
IRISLink 2012
15 februari 2012
Aula Magna, Louvain-la-Neuve (Brussel)
Voor gratis registratie of meer informatie, bezoek de website van IRISLink 2012.

Voor de redactie:

Voor redactionele informatie, redactioneel bezoek of interviews:Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.- www.iriscorporate.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: