innovaphone op tournee door Europa met „Dialogen 2016“

Persbericht geplaatst door nor op 28-10-2016
innovaphone op tournee door Europa met „Dialogen 2016“
De Dialogen, de events voor distributeuren en resellers van innovaphone, gaan dit najaar weer van start. De specialist voor professionele bedrijfscommunicatie maakt gebruik van het succesvolle format om nauw contact te onderhouden met partners in heel Europa. Naast informatie en nieuws over het productportfolio van innovaphone zal de focus van de presentaties en discussies op spannende actuele ontwikkelingen in de markt en nieuwe trends en veranderingen in zakelijk communicatiegedrag komen te liggen.

Dagmar Geer,
Voorzitter van de Raad van Bestuur van innovaphone, legt uit: „innovaphone heeft momenteel 630 gecertificeerde partners en 28 distributeuren in 19 Europese landen. In het kader van de Dialogen 2016 zullen we 10 landen bezoeken, van Spanje tot België en van Noorwegen tot Italië. Dit stelt ons in staat onze partners in hun eigen regio te ontmoeten en maakt het voor hen eenvoudiger om deel te nemen. En zoals het woord ‚Dialoog‘ al laat vermoeden, kijken we uit naar stimulerende gesprekken en zijn we benieuwd naar de feedback van onze partners en distributeuren over het nieuws over onze producten en over onze inschatting van de markt.“

De fabrikant van IP telefonie en Unified Communications oplossingen zal eigen innovaties en ontwikkelingen in de branche in het algemeen voorstellen en zal zijn partners een vooruitblik geven op de verdere bedrijfsontwikkeling- en strategie. Het motto van de Dialogen is dit jaar „Communicate. Connect. Collaborate“, wat al enigszins een indruk geeft van de interessante ontwikkelingen die momenteel in de markt plaatsvinden. De Dialogen zijn uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde innovaphone partners.

Meer informatie over de partner programma’s van innovaphone is te vinden op https://www.innovaphone.com/nl/partners/partner-programmas.html of op het innovaphone partner portaal.