innovaphone stelt Anywhere Workplace concepten voor tijdens Infosecurity Belgium

Persbericht geplaatst door nor op 01-03-2016
innovaphone stelt Anywhere Workplace concepten voor tijdens Infosecurity Belgium
Op 23 en 24 maart vindt in Brussel Infosecurity Belgium plaats, de belangrijkste Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security. Tijdens de beurs, die dit jaar als thema ‘Computing Everywhere’ heeft, zal de VoIP en UC specialist innovaphone een reeks nieuwe producten en diensten voorstellen op het gebied van veilige zakelijke communicatie. Bezoekers van Infosecurity Belgium kunnen behalve met de nieuwe generatie VoIP gateways en telefoons ook kennismaken met de Anywhere Workplace concepten van innovaphone, die dankzij de in eigen huis ontwikkelde Session Border Controller (SBC) en Reverse Proxy een uiterst flexibele VoIP en UC oplossing bieden met maximale beveiliging.

De telecommunicatiewereld is in beweging - de traditionele kantoorwerkplek ontwikkelt zich tot moderne Anywhere Workplace, waardoor de integratie van mobiele medewerkers steeds belangrijker wordt. WebRTC biedt hierbij ongekende mogelijkheden. Met Versie 12, de nieuwste software van de innovaphone PBX, zijn behalve een real time verbinding voor spraak nu ook videotelefonie en application sharing met externe deelnemers mogelijk. Dit gebeurt door DTLS-SRTP-versleuteling en met veilige authentificatie altijd op het hoogste veiligheidsniveau.
Om nog beter aan de nieuwe eisen van de markt te kunnen voldoen, combineert innovaphone de nieuwe softwareontwikkelingen met een bijna geheel nieuwe generatie gateways. Snellere VoIP gateways met groter geheugen zorgen voor meer power en hoogste kwaliteit en veiligheid. Bovendien biedt het bedrijf met de innovaphone Cloud een Unified Communications cloud-oplossing, waarbij de volledige oplossing inclusief hardware gehuurd kan worden.
Door de groeiende vraag naar grenzeloze communicatie en mobiliteit worden er ook nieuwe eisen aan de veiligheid gesteld. Door de integratie van de innovaphone Session Border Controller (SBC) en innovaphone Reverse Proxy kan innovaphone de hoogste mate aan veiligheid garanderen.

innovaphone zal tijdens de beursdagen al deze nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van bedrijfscommunicatie laten zien in de stand van Benelux distributeur COM8, 03.A029. Bovendien zijn er voor bezoekers van de beurs nog een aantal speciale aanbiedingen, die de overstap naar een VoIP en UC oplossing van innovaphone nog aantrekkelijker maken.