Interieuradvies by Van der Donk

Persbericht geplaatst door Donk op 18-04-2012

Bij Van der Donk interieur heeft u tegenwoordig de mogelijkheid om uw interieur te laten ontwerpen door een van onze professionele interieuradviseurs. Zij stellen samen met u een interieur samen dat perfect bij uw smaak past.

Daarnaast krijgt u het eindresultaat aangeleverd als een uiterst professioneel plan met zeer fraaie interieurtekeningen. Deze tekeningen zijn met de computer geconstrueerd en vervolgens handmatig afgemaakt. De handmatige ‘finishing touch’ is iets dat een interieuradvies door Van der Donk uniek maakt.

Van verlichtingsplan tot beeld- en geluidssysteem, van openhaard- tot keukenontwerp, van buiteninrichting tot aan de invulling van uw woon-, werk- en slaapruimtes beschikt Van der Donk over alle benodigde expertise om een goed interieuradvies voor u te maken. Voor de invulling van de ruimte zijn er talloze mogelijkheden gezien het grote assortiment design meubelen van topmerken.

Voor meer informatie over een interieuradvies door Van der Donk, kunt u kijken op de website of u kunt een bezoek brengen aan onze showroom: Newtonweg 18, Gorinchem (tel:0183-64 63 53).

Voor de redactie:

Van der Donk interieur

vanderdonkinterieur@gmail.com