iPad 5 komt eraan!

Persbericht geplaatst door mobileaks op 02-05-2013

De Ipad kunt u vergelijken met een minicomputertje, welke iets groter is dan de mobiele telefoon. Het heeft een touchscreen, waarmee u met de vinger of met een speciaal pennetje op het scherm kan toetsen, om naar bepaalde programma's te gaan.


Met de iPad 5 is er geen sprake van het kunnen telefoneren, zoals vele andere apparaten tegenwoordig wel kunnen.
Het is echt bedoeld om bijvoorbeeld spreasheets te maken voor uw werk, op internet te surven, te mailen, muziek, films en/of foto's te bekijken en/of ze te downloaden en ga zo maar even door. Het toestel is van vele gemakken voorzien en handig mee te nemen naar uw werk, school, vrienden.

Apple heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren. Ondertussen zijn er vele varianten van de Ipad op de markt gebracht en telkens wanneer er een nieuw variant werd uitgebracht, was het toestel dikker en zwaarder. Dit kwam met name, doordat er sprake was van een LED techniek, welke veel ruimte van het beeldscherm inleverde en waarbij er een zwaardere accu in geplaatst moest worden, om ervoor te zorgen dat het toestel niet bij de kortste keren zonder stroom zou komen te zitten.
De nieuwste variant, de Ipad5 is ontwikkeld door middel van het toepassen van nieuwere LED technieken, waardoor het toestel dunner en lichter is.
In tijden van de wensen van de consument, is dit een mooie uitkomst, aangezien dik en zwaar vaak niet samengaan bij het gebruik van een Ipad5, u wilt het toch zo comfortabel mogelijk hebben.
De Ipad5 zal ongeveer te vergelijken zijn met de eerder uitgegeven Ipad2 variant. Alleen zal deze Ipad zijn omgeven door nieuwere snufjes qua technologie, want we zijn natuurlijk alweer een paar jaar vooruit in de tijd gegaan.
Het toestel zal ongeveer in juni van dit jaar worden uitgebracht, tegelijkertijd met de iPhone 6. De kosten die eraan verbonden zijn zullen niet één van de goedkoopste zijn, maar zeker de moeite waard voor een mooi, degelijk toestel, welke niet te zwaar in de hand gaat liggen.