iPhone app laten maken door ervaren iOs developer?

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 07-09-2012

Appsformule maakt elke gewenste iPhone app

Wilt u een iPhone app laten maken? Appsformule maakt elke gewenste iPhone app. Als specialist in het ontwikkelen van apps denken wij graag van begin tot eind met u mee.
Uw eigen iPhone app

Met de iPhone was Apple de eerste provider die het gebruik van apps voor de mobiele telefoon groot maakte. De App store is dan ook de grootste verzamelplaats van betaalde en gratis apps.
Omdat iPhone wereldwijd tot de meest gebuikte smartphones behoort, is een iPhone app zeer geschikt als internationale marketingtool.
iOS developer voor iPhone en iPad

Appsformule is officieel ingeschreven als ontwikkelaar van iPhone apps. Als ervaren iOS developer weten wij hoe we alle functies optimaal kunnen benutten voor uw iPhone app. Samen met u ontwikkelen wij het idee voor een iPhone app, bespreken de gewenste functies, verzorgen het design en de technische realisatie. Na goedkeuring door Apple plaatsen wij uw app ook in de Appstore.
iPhone app laten maken

Wilt u actief zijn op het gebied van mobile marketing dan kunt u er niet omheen om uw eigen iPhone app te laten maken. iPhone bezitters maken intensief gebruik van de iPhone apps voor informatie en entertainment. Als specialist in iPhone apps kan Appsformule u op alle fronten van dienst zijn, van ontwikkeling van het basisidee, tot de technische en grafische vormgeving en de promotie van uw app.
Meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen iPhone app?

Neem contact op met Appsformule voor nadere informatie over mogelijkheden en kosten van een iPhone app. U kunt gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 010 241 76 22