iPhone laten repareren bij Apple is erg duur

Persbericht geplaatst door EvaPlof op 27-06-2013
iPhone laten repareren bij Apple is erg duur

Het laten repareren van je iPhone door Apple is erg duur. De smartphone fabrikant beheerst het proces van productie tot en met de verkoop en heeft dus de consument in haar grip. Apple kan zelf de omvang van de productie van iPhones en van de onderdelen bepalen waardoor er een schaarste gesimuleerd wordt. Hierdoor zijn prijzen voor onderdelen en reparaties kunstmatig hoog te houden.

iPhone 5 minder schadegevoelig

De iPhone 5 is volgens Apple minder schadegevoelig dan zijn voorgangers; de iPhone 4s en iPhone 4. Desondanks is het aantal meldingen van schade aan het scherm of een defecte microfoon niet teruggelopen. De marketingafdeling van Apple doet goede zaken. De vraag naar de iPhone 5 is enorm. Per dag verkoopt Apple bij benadering 300.000 nieuwe iPhones.

Onafhankelijke iPhone reparaties

Er zijn gelukkig steeds meer bedrijven die reparaties van iPhones en iPads aanbieden. Deze iPhone reparatie specialisten willen reparaties van consumentenelektronica betaalbaar houden voor de consument. Reparateurs kunnen uw iPhone of iPad veel goedkoper herstellen dan Apple. Een leuke bijkomstigheid is dat de iPhone reparatie vaak binnen 30 minuten klaar is. U kunt dus wachten op uw toestel terwijl het gerepareerd wordt.

Om deze redenen kiezen consumenten steeds vaker voor onafhankelijke specialisten op het gebied van iPhone reperatie.

SmartRepair

Een van de bedrijven die de iPhone 5 reparaties betaalbaar wil maken voor de consument is SmartRepair in Den Bosch. Deze specialist in iPhone en iPad reparatie is uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de reparatiemarkt voor smartphones. Het succes is te danken aan de kwaliteit van de onderdelen en zorgvuldige reparaties in combinatie met de snelle service. Binnen 30 minuten is uw apparaat gerepareerd. Door de jarenlange ervaring weten de reparateurs al uw iPhone problemen op te lossen.

Samsung Galaxy reparatie

SmartRepair heeft aangeven om binnenkort ook Samsung Galaxy gebruikers te willen ondersteunen. Op korte termijn zullen ook Samsung Galaxy s4 en Samsung Galaxy s3 reparaties worden toegevoegd aan de diensten die de smartphone specialist levert.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van EvaPlof: