Iphone on the Beach? waterbestendige iPhone, iPod hoes + oordopjes

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 23-05-2012
Iphone on the Beach? waterbestendige iPhone, iPod hoes + oordopjes

Geschikt voor plezier met iPhone, iPod en diverse gadgets in de buurt en rond het water!

WATERWEAR v2 is een waterbestendige hoes met speciaal gemaakte waterbestendige oordopjes. Geschikt voor plezier met iPhone, iPod en diverse gadgets in de buurt en rond het water. Luister naar muziek of bekijk films in bad of bij het zwembad. Zowel de voor- en achterkant van de behuizing zijn transparant, zodat u het scherm goed kunt zien en ook foto’s kunt nemen bij het water.

WATERWEAR v2 maakt gebruik van dun, maar sterk transparant materiaal waardoor u ook de touch controls van de iPhone en iPod kunt blijven bedienen. Gewoon je toestel in de WATERWEAR v2 schuiven, sluit u de audio kabel aan op uw apparaat via de 3.5mm stereo mini-jack-kabel, sluit de dubbele zip-lock en vouw de top flap met klittenband naar binnen om te vergrendelen. Vervolgens sluit u de waterdichte oortelefoon aan op de audio-poort aan de achterkant van de behuizing en genieten maar.

De voorkant van de behuizing heeft een licht reflecterend materiaal om te helpen in situaties met weinig licht. Inbegrepen is een nek koord om uw apparaat bij u te houden. Het nek koord is eenvoudig te verwijderen en heeft een draaibare clip. Er is ook een kabelhaspel die ook als stand fungeert door hem vast te maken aan de achterzijde van WATERWEAR v2.

Laptopcomfort: http://is.gd/FMIUv5