ISProjects geeft gas op marketinggebied

Persbericht geplaatst door StevenRupertNasano op 31-05-2017
Het is voor mij pas echt geslaagd als onze salesman een auto met chauffeur nodig heeft’

Software-ontwikkelaar ISProjects weet alles van het ontwikkelen van Procure to Pay software maar op marketinggebied is de kennis gering. En als je de kennis niet in huis hebt, dan koop je hem toch in? Tot het eind van het jaar gaat Nasano Management samen met ISProjects aan de slag. Doel? Aanzienlijk meer prospects genereren.

ISProjects is een Nederlands softwarebedrijf dat standaardoplossingen biedt op het gebied van elektronische factuurverwerking en e-Procurement. Sinds 2000 creëren zij oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Het gaat goed maar kan nog beter. Vooral op het gebied van marketing. ‘Wij zijn een IT-bedrijf, de marketing is bij dit soort bedrijven vaak ondergewaardeerd. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk op het gebied van online marketing, die kennis en kunde hebben wij zelf niet in huis, daar zoek je specialisten voor.’ vertelt Erik van der Werff van ISProjects.

Marketing-as-a-Service
ISProjects heeft een parttime medewerker voor de marketing in dienst en een leadmanager die de bel-acties voor zijn rekening neemt. Ze hebben een website, die al heel lang bestaat, organiseren vier keer per jaar een seminar en zetten hier en daar een actie op om meer prospects te generen. ‘We doen ons best maar ik zie ook in dat we op dit gebied ondersteuning nodig hebben. Ik had een partij nodig met kennis, die tijdelijk kan aansturen en ondersteuning kan geven op marketinggebied. Ik heb de kennis niet fulltime nodig, dus een fulltimer in dienst nemen zou niet handig zijn. Deze constructie is heel flexibel. Werkt het niet? Dan zit ik nergens aan vast.’ Dit concept wordt ook wel Marketing-as-a-Service genoemd: Een bedrijf zoekt een partner die voor een vast bedrag per maand opereert als een onderdeel, als een verlengstuk van de organisatie en die het volledige (online) marketing -en communicatieproces kan invullen.

Streven naar de top
Tot het eind van dit jaar gaat Nasano samen met ISProjects een marketingstrategie vormgeven en uitvoeren. Nasano neemt de leiding, maar ISProjects speelt zelf ook een grote rol. ‘We hebben een aanvalsplan gemaakt, waar ik zelf veel bij betrokken ben geweest. En nu moeten we het gewoon gaan doen. Gas erop. Vanaf volgende week tot eind van het jaar, worden de marketingmedewerker en de leadmanager ondersteunt door een Senior Marketing en een Junior Marketing Professional van Nasano. Zo creëren we ineens een volledig marketingteam bestaande uit vier man. Ik geloof dat we door meer gas te geven de hoeveelheid prospects zeker kunnen vergroten. Het is voor mij pas echt geslaagd als onze salesman een auto met chauffeur nodig heeft. Mooi streven toch?’ aldus Erik van der Werff.

Over ISProjects
ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. De organisatie is actief sinds 2000 en al ruim 190 (middel)grote organisaties zijn inmiddels klant. Dit zijn o.a.: Rijksuniversiteit Groningen, United Biscuits (o.a. Verkade), Hunter Douglas (o.a. Luxaflex), Het Nederlandse Rode Kruis, Pokon Naturado en WE Fashion.

De software van ISProjects werkt volledig geïntegreerd met: Infor LN, Infor M3, Baan IV, Baan 5, JD Edwards, SAP, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, FIS2000, Acto, Exact, FMS, UNIT4 Agresso Wholesale, UNIT4 Cura Financieel en UNIT4 Multivers Extended.

Over Nasano Management
Nasano Management helpt bedrijven met het duurzaam verbeteren van hun verkoopresultaat. Dit doen zij onder andere door (commercieel) strategisch advies, leadgeneratie, (online) marketing, en de inzet van sales & marketing professionals en interim managers. Nasano Management, opgericht in 2013, is gevestigd in Apeldoorn en werkt met een team van verschillende sales & marketing professionals. Nasano Management is opgericht door Jeroen Venus die de afgelopen 20 jaar zijn sporen heeft verdiend met het aansturen en ontwikkelen van ICT bedrijven in binnen- en buitenland.
deel deze pagina: