Itzala helpt u de juiste VELUX gordijnen kiezen

Persbericht geplaatst door Itzala op 10-02-2011
Itzala helpt u de juiste VELUX gordijnen kiezen
Bij het kiezen van raamdecoratie voor uw VELUX dakraam zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Itzala helpt u de juiste Velux gordijnen kiezen.
VELUX jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende types. Elk type heeft andere eigenschappen die u hier kunt beoordelen voordat u ze koopt.
1. VELUX verduisterende gordijnen
VELUX verduisterende rolgordijnen sluiten alle daglicht uit de kamer. Daarnaast hebben ze een reflecterende aluminium coating aan de achterzijde, waardoor ze warmtereducerend werken.
2. VELUX rolgordijnen
VELUX Rolgordijnen zijn vergelijkbaar met verduisterende rolgorijden, maar hebben een lagere kostprijs versie. Het belangrijkste verschil is dat het materiaal semi-opaak is, dit houdt in dat het effect concentreert op het dempen van daglicht.
3. VELUX jaloezieën
VELUX jaloezieën verschaffen u grote controle van de lichtinval in de kamer en zijn waarschijnlijk de meest flexibele oplossing. Het product zorgt voor veel verduistering in volledig gesloten toestand. Door te spelen met de standen van het unieke kantelmechanisme kunnen de VELUX jaloezieën u een volledig spectrum van lichteffecten bieden.
4. VELUX plissé gordijnen
VELUX plissé gordijnen vormen een subtiele waaier van stoffen die erg prettig zijn om te zien en daarnaast gedempt licht toe laten in de kamer.
5. VELUX buitenzonwering
VELUX buitenzonwering is de perfecte manier om sterk zonlicht en warmte te stoppen voordat het de ruit van uw dakraam raakt. Buitenzonwering past discreet onder de buitenste kap van het dakvenster en is in gesloten stand onzichtbaar voor het blote oog. Indien uitgebreid tot de basis van het raam kan de buitenzonwering de directe straling van de zon tegenhouden en zelfs het geluid van harde regen op het raam verminderen.
Bij de VELUX raamdecoratie zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Zo zijn de verduisterende rolgordijnen ook verkrijgbaar met afstandsbediening voor elektrische opening. Ook kan zonne-energie gebruikt worden voor het opladen hiervan. Dit betekent dat er geen lelijke bedrading slingert, er geen behoefte is aan een elektricien en het gordijn altijd op afstand bediend kan worden. Meer informatie: http://www.itzala.nl.