Jaarlijkse relatiedag I.R.I.S. Nederland succes

Persbericht geplaatst door Influx PR op 17-10-2013
Jaarlijkse relatiedag I.R.I.S. Nederland succes
Smart Enterprise Information Management biedt deelnemers kansen.
Meerssen / Amsterdam, 17 oktober 2013 - - Op 8 oktober jl. is weer het jaarlijkse I.R.I.S. Customer Event gehouden, dit keer met ‘Smart EIM' als thema. De 2013 editie vond plaats in het EYE Amsterdam. Meer dan 100 internationale klanten waren bijeen voor een update over de nieuwste ‘Smart EIM'-strategieën en de visie van I.R.I.S. en partners OpenText, HP/Autonomy en Workshare. Maar ook hoe ‘Smart EIM' in de toekomst te implementeren binnen organisaties. Niet alleen het thema ‘Smart EIM' werd vanuit diverse kanten belicht tijdens de (keynote-)sessies in de ochtend. Ook de route van ‘information mashup' naar ‘intelligent information' en hoe de (gebruiks)­mogelijkheden en -toepassingen in de toekomst in te zetten, kwam aan de orde.
Tijdens de ochtendsessie inspireerde Ruud Veltenaar met zijn visie op een wereld die snel transformeert en op weg is naar een volgende fase in onze beschaving. Hij maakte de aanwezigen bewust van de mega trends en ontwikkelingen die ons leven en werk veranderen. Daarna kon I.R.I.S. direct aansluiten met hun visie op Smart Enterprise Information Management waarbij de waarde en het (her-)gebruik van informatie, met de toegevoegde waarde die er in besloten is, steeds belangrijker wordt. "Het belang om het maximale uit IT-investeringen te halen, maar ook efficiëntie en compliancy eisen zijn belangrijke bedrijfsdoelstellingen voor de meeste organisaties", concludeert Rick Gruijters, Sales Manager I.R.I.S. Nederland. "Dat bleek tijdens deze klantendag ook weer. Niet alleen de juiste ideeën aanbieden, maar ook innovatie bij onze klanten mogelijk maken!"

"Vergeleken met vorig jaar verdubbelde het aantal deelnemers aan de I.R.I.S. klantendag tot meer dan 100 deelnemers uit acht landen", constateert Rick Gruijters tevreden. "Dat betekent dat er zo'n 50.000 eindgebruikers waren vertegenwoordigd." Twee organisaties werden met name in het zonnetje gezet. Naast een award voor een financiële dienstverlener ontving Lydian, een full-service, Belgisch advocatenkantoor, de ‘Smart ECM Implementation Award' vanwege de voortvarende implementatie van WorkSite aan de hand van I.R.I.S. best practices. "Opvallend was de zeer goede wisselwerking tussen ICT en Lydian's advocaten. Efficiënt documentbeheer was het doel, zonder omwegen hebben ze dit als team gerealiseerd."
De bezoekers van het middagprogramma van het I.R.I.S. Customer Event zijn via verschillende break-out sessies door I.R.I.S. en haar partners dieper geïnformeerd over (nieuwe) EIM ontwikkelingen, oplossingen en producten en services. De diverse document- en informatie-intensieve processen en oplossingen zijn door HP/Autonomy, OpenText en Workshare en natuurlijk I.R.I.S. toegelicht evenals de roadmaps van de verschillende leveranciers.

I.R.I.S. Nederland BV - Markt 10 - 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 -
e-mail:
info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com -www.iriscorporate.com.

Voor de redactie:

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: