Je rijbewijs halen?

Persbericht geplaatst door online op 01-07-2014

Je rijbewijs behalen?

Met de lesmethode van Streetwize weet je altijd waar je aan toe bent. Door een duidelijk lesplanning en digitale leskaart, weet je altijd waar je staat in jou rijopleiding. Zo kom je nooit voor vervelende verassingen te staan!

RIJLESPLANNER.NL

Streetwize werkt samen met rijlesplanner.nl. Op deze website heb jij de zelfde mogelijkheden als in de RijbewijsApp. Hier kan je ook jou persoonlijke digitale vorderingenkaart bekijken! Zo kan je zelf kijken wat er de volgende les behandeld gaat worden en jezelf daar op voorbereiden. Bekijk hier een voorbeeld van de vorderingenkaart.

LES PAKKET

Het unieke rijbewijs instappen van Streetwize zorgt er niet alleen voor dat je gedurende de rijopleiding er achter komt hoeveel rijlessen jij nodig hebt om in 1 x te kunnen slagen voor je praktijkexamen, maar zorgt er ook voor dat de betalingen gespreid zijn, zonder dat je vast zit aan de rijschool. Terwijl je de korting van een compleet rijbewijs pakket niet misloopt! Lees meer op onze prijzen pagina.

DE LESAUTO

De lesauto is het visite kaartje van elke rijschool. Streetwize geeft de rijlessen in een moderne en zeer rijk uitgevoerde Seat Leon FR. In deze auto begin je in stijl aan je rijbewijs. Van de 18″ inch lichtmetalen velgen tot aan de ergonomisch gevormde sportstoelen. De lesauto heeft een panoramisch schuif/kanteldak, dat tijdens de warme zomerdagen open zal staan. Naast het sportieve uiterlijk staat de veiligheid van de lesauto boven aan het lijstje!

UITSTEKEND ZICHT

Dankzij het uitstekende zicht binnen en rondom de auto behoort de Leon tot de beste lesauto’s van het moment. De hele rits aan veiligheidsopties, zoals parkeersensoren voor en achter, vermoeidheidsherkenning en Lane assist behoren tot de nieuwste technische snufjes. Een auto die zichzelf binnen de lijnen van de rijbaan houdt behoort niet langer meer tot de toekomst. Tijdens de rijles zal hier ook aandacht aan besteed worden. Zo ga jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst veilig de weg op!