Jeej! een nieuw hip kinderkleding merk met levendige dierenkunst

Persbericht geplaatst door Jeej op 10-11-2011
Jeej! een nieuw hip kinderkleding merk met levendige dierenkunst


Kunstenares Bianca Leusink op nieuwe kledinglijn: Jeej!

Het nieuwe label Jeej! presenteert haar eerste collectie kinderkleding: Jeej! by Bianca Leusink.
Op de originele collectie prijken de kleurrijke ontwerpen van deze Nederlandse kustenares en geven het een uniek karakter. De collectie bestaat uit t-shirts en short dresses voor kinderen van 1 t/m 7 jaar. Speels, comfortabel en eigenzinnig, dat is Jeej! by Bianca Leusink.

Van dierenkunst tot t-shirt

De ontwerpen van Bianca's kunstwerken toveren de basiskleding om tot echte blikvangers. De levendige dierenkunst staat op de katoenen kleding met een ludieke voor- en achterkant bedrukking, èn een speciaal onderschrift. Het is voor het eerst dat haar kunst tot kinderkleding verwerkt is. Bianca Leusink begon in 1998 met schilderen, eerst met olieverf en daarna met acrylverf. In 2007 ontwikkelde ze een techniek om '3D-verf' op linnen aan te brengen. Dit geeft haar kunst de levendige uitstraling. Naast haar eigen galerij zijn haar kunstwerken te bewonderen in talloze restaurants, hotels, galerijen en zijn zelfs verwerkt in kunststof vloeren.

Verantwoorde productie

Belangrijk is ook dat de productie van de kleding in het Himalaya gebergte gebeurt met oog voor milieu en arbeidsomstandigheden. Het label Jeej! is een initiatief van Joyce van de Pas. Voor haar webwinkels is zij voortdurend op zoek naar hippe, niet alledaagse kinderkleding en lanceert met Jeej! by Bianca Leusink een schot in de roos.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: De shirts zijn verkrijgbaar vanaf € 29,95 en de short dresses vanaf € 35,95 (inclusief BTW). Zij worden rechtstreeks verkocht aan particulieren via de webshop www.zazou.eu en op www.jeej.nl
Voor meer informatie, high resolutie beeldmateriaal, een recensieproduct of materiaal voor fotoshoots kunt u rechtstreeks contact opnemen met Joyce van de Pas, middels onderstaande gegevens. (De webshop Jeej zal geleidelijk aan 'omgetoverd' worden tot het merk Jeej!)