JJ Kortlevers: dit najaar komt een explosie van prints en leer

Persbericht geplaatst door hanskortlevers op 01-01-1970

De herfst is weer begonnen en dus komen de nieuwe trends ook weer uit de kast. Deze trends hebben we gezien op de catwalk. Hieronder geven wij een overzicht van twee belangrijke looks die we terug gaan zien dit najaar.

Explosie van grafische prints

We zagen op de catwalk erg veel grafische prints die kenmerkend zijn voor de trends van het komend najaar. Volgens JJ Kortlevers kan men veel combineren en mogen deze combinaties zo fout mogelijk zijn. De look is bijna hypnotiserend te noemen. De trend van prints was in de jaren ’60 en ’70 al veelvoorkomend en toen domineerden de felle kleuren en vele prints de straten. Alles was mogelijk. Deze trend is nu helemaal terug, aldus Kortlevers. We zien niet alleen drukke en felle shirts terug, maar ook de broeken mogen op deze manier gedragen worden.

Ook veel modehuizen komen met een explosie van grafische prints. Op de catwalk zien we veel felle kleuren terug met verschillende motieven, waarbij de ruitmotief de boventoon voert. Bij de shows is te zien dat de gehele outfit uit prints bestaat. Zelfs de schoenen worden meegenomen, stelt Kortlevers. Vaak wordt dezelfde print gebruikt in de hele outfit om zo toch een geheel te vormen.

Van top tot teen in leer
Deze winter komt leer weer helemaal terug. Dit keer zijn het niet alleen de leren jasjes die ons modebeeld bepalen, maar ook zien we veel leren broeken terug. Zelfs leren tops, rokjes en jurken zullen we dit najaar gaan dragen. Het modebeeld van dit najaar staat in het teken van de combinaties (Kortlevers). Hier horen de grafische prints zijn die allemaal met elkaar te combineren zijn, maar ook de leer trend hoort hierbij. De verschillende lagen en materialen zijn namelijk ook bepalend voor het modebeeld. Meer informatie over over de verschillende trends en foto's hiervan kunnen gevonden worden op de slideshare van kortlevers.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van hanskortlevers: